QBR2.3 Problem -1 reply

Please wait...

Zeus9518

STBC Rocks

50 XP

23rd December 2002

0 Uploads

166 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

Hi all,

Recently I tried to install QBR2.3. For some reason when I started installation, I was informed that Foundation does not seem to be installed, even though I installed it as I did for QBR2.2 - copied Foundation Script directory to the main Bridge Commander directory then ran the game until the Main Menu came up, then installed QBR 2.2.

Could someone please tell me how to correct this problem, please? If I have to install it using BCMP/BCMI, could someone explain how I do it please, as, so far, I have only used BCMP/BCMI for installing new ships into the game?

Thanks.




Cap'n Crunch

I need some lovin'

50 XP

3rd September 2002

0 Uploads

66 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

Well, BCMI and BCMP should automatically install the foundation when you start them up if you don't already have it. I don't know what's wrong but maybe someone around here can help you.




Defiant

Free GNU user

50 XP

27th March 2002

0 Uploads

742 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

uhm...whats you problem?




Zeus9518

STBC Rocks

50 XP

23rd December 2002

0 Uploads

166 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

Hi all,

In response to your question, Defiant, my problem is that I have just recently tried to install QBR2.3. Unfortunately, before the installation process has even started, I get informed that the Foundation does not seem to be installed. As a result, I am not sure whether QBR2.3 has installed properly. Any ideas?

Thanks.




Defiant

Free GNU user

50 XP

27th March 2002

0 Uploads

742 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

oh common, does QBR work or not?