Quickbattle 2.2 Problem -1 reply

Please wait...

Zeus9518

STBC Rocks

50 XP

23rd December 2002

0 Uploads

166 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

Hi all,

If this problem has been inquired into before, I apologise. Due to a recent computer problem, I have had to reinstall Star Trek Bridge Commander from scratch. Since then, the game loads up OK, but as soon as I select Quickbattle to play a quickbattle game, the screen goes black. I have the following Mutators installed:

Stock Systems Stock Ships Extra Ships & Mods Advanced Technologies 1 Sneaker 98's Core Ejection Sol Helm Override Accelleration Intercept QBAutostart Extension V0.9 NanoFX V2.0 BETA Sol Multisystem Multisystem AIS Target Group Override Vent Plasma Vent Plasma From All Ships ZMSystemPack Sneaker 98's MVAM Infinite

Before installing the above plugins, I installed the STBC 1.1 Patch, the latest Foundation Plugin, then QBR 2.2. I have tried uninstalling then re-installing Nano FX V2.0 BETA and QBR 2.2 from scratch, in case these are causing the problem, but it still exists. Can someone please help me resolve this annoying problem, please?

Thanks.




blurb23

I take what n0e says way too seriously

50 XP

28th November 2004

0 Uploads

3,007 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

screen dump please




Defiant

Free GNU user

50 XP

27th March 2002

0 Uploads

742 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

and why do you still use 2.2?




jelmew

GF Pwns Me!

50 XP

6th January 2005

0 Uploads

46 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

You should try QBR 2.3




weareborgs

I'm not really a modder

50 XP

16th February 2005

0 Uploads

12 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

Solution = Use QBR 2.3, it may fix your problem