Re:ATP 1 -1 reply

Please wait...

Ikonos

Darn, this is hard...

50 XP

19th October 2005

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

Hi guys...im recently stumped by mutilator problems with ATP1 and the MvamInfinity mod...well technically theres nothing wrong with the mvam, but the ATP refuse to work...black screen o' death...didnt happen before my comp takes a crash dive...btw i've tried troubleshooting it before i came here...so any advice or tips to solve this is appreciated...:D




Ikonos

Darn, this is hard...

50 XP

19th October 2005

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

Hmmm...apperently my previous threads have been deleted...Hmmm. So as i was saying in the previous thread, the foundation was added after the patch, the update for ATP also. And as for the console report, here's the line i think is important. _________________________________________________________________ File ".\Scripts\Foundation.py", line 194, in _SwapInModules self.original = pPreModule.__dict__[pre[-1]] KeyError : Expansion001 _________________________________________________________________ Looks like a lost script, not that i know enough to confirm. So anyone thinks they know the problem?:uhm:




JimmyB76 Filer

ST: Bridge Commander Central Forums Admin

30,798 XP

19th March 2003

0 Uploads

2,860 Posts

84 Threads

#3 12 years ago

IkonosHmmm...apperently my previous threads have been deleted...Hmmm.[/quote] ya there was a forum glitch http://www.gamingforums.com/announcement.php?f=75

and what do you mean by [quote=Ikonos]the update for ATP also.

and can you provide a screenshot of the console report? what mods have you installed (besides ATP and MVAM)?




Ikonos

Darn, this is hard...

50 XP

19th October 2005

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

Just when to the ATP's website, the update is apperently just hardpoints, this i confirmed. And as for the console report, i've uploaded it to the site, and as for the mods i have other than Mvam and ATP is the Sfc marine capture (which unfortunatly didnt work as well, think it's my bad...), MLeo's Keyfoundation and Submenu V3.7 and QBR 2.3. On a side note, the QBR does not seem to detect the foundation... Is there a newer version of Dasher42's foundation?, the one i have is from 2002, just so you know. I'll check the post for the screenshot, if it's not there, i'll upload it ASAP. Thx




Ikonos

Darn, this is hard...

50 XP

19th October 2005

0 Uploads

21 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

ScreenShot06.JPG That should do it for the screenie.