Shield Problems (Uneffective!) -1 reply

Please wait...

Kayio

GF Pwns Me!

50 XP

8th March 2008

0 Uploads

58 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

Okay, as the title says it, My ships, do not have any effective shields, My shields stays high percent, but my hull is failing ? This isn't just 1 ship, this happens to voyager, i will post a few pictures, the deadalus, and some other ships after fighting a FEW minutes, i need to withdraw! :S screenshot068rd5.png other situations!: screenshot005aq7.pngscreenshot016so5.pngscreenshot033da9.pngscreenshot034jr5.pngscreenshot049mu4.png




Henze

perfection!

50 XP

15th December 2006

0 Uploads

489 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

well....this anomaly i've never seen before...

what i've seen on your pictures: you where allways fighting against ships from races which do not belong in the startrek universe...perhaps shields are uneffective to those races. See if your shields are effective to startrek universe based races:rofl:

what mods do you have installed? what is the last mod you installed before it encountered???




ACES HIGH

Oh for Cryin' out loud!

50 XP

30th September 2003

0 Uploads

665 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

well Heavy weapons do tend to have a bleed through effect, but that should still effect shields.




Kayio

GF Pwns Me!

50 XP

8th March 2008

0 Uploads

58 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

well, the CGI voyager modd Stargate Modd Well, now i am thinking about it, everytime this happens, i fight with ships that have PULSE weapons ? I have tried to fight against ships with Phasers, not a problem at all, but when pulse or torpedoes arrive, well, they bang a hell lot more than just phasers




Mikey Über Admin

47,103 XP

13th June 2008

1 Uploads

3,960 Posts

223 Threads

#5 10 years ago

Well then, it must be the stargate ships that you have the problems with =/ maybe a script was editted, in the SG Mod, for BC, personally I had problems getting the SG mod working at first. =/


Mikey - GameFront.com - Lead Developer



Kayio

GF Pwns Me!

50 XP

8th March 2008

0 Uploads

58 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

it is not the only the stargate ships, voyager also has the same problem, and i fight against, stargate ships, species 8472, wells (i believe it is dominion class)