Ship debris disappears -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

Hi, I'm not sure this is a bug or just something that nanofx does, but after the ships explode, the ships debris/wreckage disappears about a second after.

Is there a way to stop this from happening? I know it should be able to happen because the debris stayed in the original game.




kirk2164

I want to be like Revenge

50 XP

11th October 2007

0 Uploads

377 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

This is a feature of DS9FX. Disable the "Stabilize BC" mutator in the DS9FX options.




vonfrank

...waiting for new ships...

50 XP

17th September 2007

0 Uploads

134 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

THAT DOES NOT WORK! is there some kind of trick to this, because on or off, the debris always dissapears instantly




Freakydude

You will succumb to the Freaks

50 XP

24th August 2006

0 Uploads

205 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

Did you try restarting the game after you disabled the option?




kirk2164

I want to be like Revenge

50 XP

11th October 2007

0 Uploads

377 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

Or pressing the "Apply Configuration" button? It does work because that is what it was designed to do. I seriously doubt all of the previous DS9FX beta testers missed an error with this.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 10 years ago

Yay, it worked a treat. Thanks Kirk 2164, have a beer! :) :beer:




kirk2164

I want to be like Revenge

50 XP

11th October 2007

0 Uploads

377 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

Gladly.:beer:




temnimojster

I'm too cool to Post

50 XP

20th September 2008

0 Uploads

14 Posts

0 Threads

#8 10 years ago

my ships are showing very bad injuries




kirk2164

I want to be like Revenge

50 XP

11th October 2007

0 Uploads

377 Posts

0 Threads

#9 10 years ago

What do you mean? Ships are supposed to take damage. If you are getting beat up in a fight, your ship will look heavily damaged.




nebula

KM beta and support member

50 XP

21st September 2002

0 Uploads

672 Posts

0 Threads

#10 10 years ago

if the ships are displaying odd GFX errors when damaged try deleting the vox nif file.