shuttle launching framework help -1 reply

Please wait...

tdg__chris

This is a Title

50 XP

23rd May 2004

0 Uploads

76 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

I just installed shuttle launching framework (051102Beta) yesterday, I did what the Readme said to the letter but when I start Quickbattle the loading screen comes up for 10 sec and then it goes black and stays there then the game crashes or I have to press Esc and exit the game.

(I am sorry if this has been asked before i could not find it on the Forum )




CaptainFish

Captain Of the USS Seaworthy

50 XP

6th July 2003

0 Uploads

887 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

you hafta use Quick Battle Replacement (QBR) I cant tell you anything more then that as i never got it to work myself.




elminster

Bridge Commander Master HPer

50 XP

26th October 2002

0 Uploads

1,448 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

The old framework is buggy and overwrites core files. I wouldn't recommend installing it.

A new version is over at BCU and seems to work fine, hopefully it will be posted on BCFiles at some point. http://dynamic3.gamespy.com/~bridgecommander/phpBB/viewtopic.php?t=16490&sid=da20711a7175160f0301e4df6f885670




tdg__chris

This is a Title

50 XP

23rd May 2004

0 Uploads

76 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

i have Quick Battle Replacement and it does the same thing




tdg__chris

This is a Title

50 XP

23rd May 2004

0 Uploads

76 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

i have than new one you said put i had to reasall my game. :notworking:




tdg__chris

This is a Title

50 XP

23rd May 2004

0 Uploads

76 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

Thnx i mist a file :fixed: