Some video problem! -1 reply

Please wait...

Sandtrooper

Resident Klingon Fanatic

50 XP

16th June 2005

0 Uploads

62 Posts

0 Threads

#1 13 years ago

I recently got BC, but when I installed the patch or must of been one of the settings in the game (I set everything in the Graphics menu on), my viewscreen and everything around the ship is WHITE!! How do I fix this? I have 2 BCmods installed...NanoFX & Foundation..




blurb23

I take what n0e says way too seriously

50 XP

28th November 2004

0 Uploads

3,007 Posts

0 Threads

#2 13 years ago

Try turning the mutator for NFX off. Your install of it may have gotten corrupted.




Sandtrooper

Resident Klingon Fanatic

50 XP

16th June 2005

0 Uploads

62 Posts

0 Threads

#3 13 years ago

It happens when I turn on the enhanced glows on...is that what you're talking about?




blurb23

I take what n0e says way too seriously

50 XP

28th November 2004

0 Uploads

3,007 Posts

0 Threads

#4 13 years ago

I'm talking about the mutators :D Go to Configure>Mutators, and then turn off the NanoFX one and see if that helps any.




Champripper

ECH

50 XP

31st July 2005

0 Uploads

29 Posts

0 Threads

#5 13 years ago
SandtrooperIt happens when I turn on the enhanced glows on...is that what you're talking about?

It might be because of your video card, please tell us what video card you use. Maybe it doesnt support the Enhanced glows, so turn off the enhanced glows or buy a new video card. nVidia 6600GT 128 should do the trick :)




Sandtrooper

Resident Klingon Fanatic

50 XP

16th June 2005

0 Uploads

62 Posts

0 Threads

#6 13 years ago

The video card installed on the laptop (a Averatec 3150-P) is a S3 Graphics ProSavageDDR...so the video card is irreplaceable unless done by pro...