StarGate Pack 3.0 Black screen :( -1 reply

Please wait...

BlackFalcon

Slightly cooler than a n00b

50 XP

18th November 2003

0 Uploads

35 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

Hey all, I just recently downloaded the StarGate pack 3.0.

However, after installing everything that it requires according to the readme, which are as follows:

A clean BC install, BC 1.1 patch, NanoFX (otherwise the Toban Mines will have no damaging effect and you'll get yellow boxes aroung the 304's). Shuttle Launching Framework, Mvam Infinite, BCS:The beginning may be needed for the transport nukes to work properly, i'm not sure (although i think they wrk without).

I did not install BCS: The beginning, and I also did not install the KM 1.0 mod, as he said that both weren't really required, they were just needed for small things.

So, I installed everything on the list in the order it says:

Clean BC patch nano shuttles mvam then the stargate pack

I got the blackscreen and cursor. Are those other two mods absolutely necessary? I mean, if they were then I would think they should say, "yes these are needed"... =/

Any help given would be appreciated.

I'm also going to make a separate topic for BCSupermod 2.0, as that too is giving me the blackscreen effect.




ACES HIGH

Oh for Cryin' out loud!

50 XP

30th September 2003

0 Uploads

665 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

yes they are, with out the shuttle launch framework, or the MVAM script, the 302s won't launch, the stargates won't work and the Jumper cannot deploy it's wings. the blackscreen is most likely caused by a corrupt script, which may or may not be related to any of those mods, can you show us a console report?




BlackFalcon

Slightly cooler than a n00b

50 XP

18th November 2003

0 Uploads

35 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

How do you I get you one...?




JimmyB76 Filer

ST: Bridge Commander Central Forums Admin

30,799 XP

19th March 2003

0 Uploads

2,860 Posts

84 Threads

#4 10 years ago

you should post any Stargate Pack problems in Dave's Tech Support forum: Stargate Ship Pack v3.0 Tech Support

for info on a console report, there is a stickied thread in this forum that explains how to obtain one...




Freakydude

You will succumb to the Freaks

50 XP

24th August 2006

0 Uploads

205 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

I don't know if it's going to help but I got the same problem until I installed the Stargate Pack on top of my KM pack. Everything works fine now.




DefiantCal

I don't spend enough time here

50 XP

24th February 2003

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

I need help. I'm getting the BSOD with the Stargate Pack 3.0.

My console report is:

stbcerror.jpg

Any help appreciated.




JimmyB76 Filer

ST: Bridge Commander Central Forums Admin

30,799 XP

19th March 2003

0 Uploads

2,860 Posts

84 Threads

#7 10 years ago

i posted the solution to your problem in the other thread you made...




limey98

MUSE!!!!!!

50 XP

22nd May 2007

0 Uploads

460 Posts

0 Threads

#8 10 years ago

And I posted the file you needed at BCS :P!




JimmyB76 Filer

ST: Bridge Commander Central Forums Admin

30,799 XP

19th March 2003

0 Uploads

2,860 Posts

84 Threads

#9 10 years ago

actually, limey posted it first but his post arrived a split second before i posted, and i hadnt noticed lol