Startup Problem -1 reply

Please wait...

[Hellas]Vagabond

I'm too cool to Post

50 XP

2nd May 2004

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

Hi guys.. Been a long time since i visited these forums and havent played BC ever since to be honest. So i Reinstalled it, added some MODS ( NanoFX2beta along with them ) but now the darn thing WONT start. So i got into test mode and got this screen errorhi2.jpg But i dont know what to do. 3 years ago i would cause i was into it but now i forgot everything i used to know. Ideas ?




JimmyB76 Filer

ST: Bridge Commander Forums Admin

29,846 XP

19th March 2003

0 Uploads

2,777 Posts

81 Threads

#2 11 years ago

did you install the foundation, and BC's 1.1 Patch before installing nano2?




MScott

CGI Rendering and Animation

50 XP

20th February 2007

0 Uploads

336 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

From a clean install if you load KM you'll get this and lots of other mods to choose from in the mutators section. I've never had a problem with KM yet.It's a very well thought out addition to BC.Good Luck.




[Hellas]Vagabond

I'm too cool to Post

50 XP

2nd May 2004

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

I installed everything prior to adding the mods.. KM ? Whats that ?




JimmyB76 Filer

ST: Bridge Commander Forums Admin

29,846 XP

19th March 2003

0 Uploads

2,777 Posts

81 Threads

#5 11 years ago

http://bridgecommander.filefront.com/file/Kobayashi_Maru_MPQB_Mod_Pack;48457 that is KM... everything it includes is in the readme (including Nano2, as well as a whole lot of other things)...

for KM, you'll need a fresh unmodded untouched BC install...

first, install BC's 1.1 Patch - then install KM 0.9 (link above)

then install KM's 0.9.1 Patch: http://bridgecommander.filefront.com/file/Kobayashi_Maru_Patch;52278

and you're good to go...




[Hellas]Vagabond

I'm too cool to Post

50 XP

2nd May 2004

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#6 11 years ago

Ill give it a shot thanks...




[Hellas]Vagabond

I'm too cool to Post

50 XP

2nd May 2004

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#7 11 years ago

Guys i now get an Illegal Application when i start single player why ??? Anyone else has the same issue ?




JimmyB76 Filer

ST: Bridge Commander Forums Admin

29,846 XP

19th March 2003

0 Uploads

2,777 Posts

81 Threads

#8 11 years ago

if it is the KM install, then ya - most mods don't like SP - you'll have to turn off all the mutators to play SP...