Trouble with Galaxy Charts v1.0 -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

cyranodeventura

I'm too cool to Post

50 XP

30th January 2008

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

I downloaded KM! and did what the installation instructions said, however I can't seem to find any sign that this installed. I went to the mutator but it doesn't appear on there. Is it possible to scroll down the mutator list past what can be seen on the main screen? I assumed that what i saw when I first opened it was all there was as there weren't any arrows directing me to go up or down. Is this a case of me simply not hitting the arrow buttons on the keyboard?




ACES HIGH

Oh for Cryin' out loud!

50 XP

30th September 2003

0 Uploads

665 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

is this a problem with KM1 or Galaxy charts? Please be more specific




limey98

MUSE!!!!!!

50 XP

22nd May 2007

0 Uploads

460 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

The non-scrolling of mutators sounds like a UMM problem to me. There should be up and down arrows at the bottom right hand side of the screen.




cyranodeventura

I'm too cool to Post

50 XP

30th January 2008

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

Do you think installing UMM independently of KM! and Galaxy Charts would fix the mutator problem? Incidentally the problem is that I installed Galaxy Charts but can't locate it on the mutator list, the current theory is that the mutator list is missing its scroll buttons.




cyranodeventura

I'm too cool to Post

50 XP

30th January 2008

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

2004004978212344635_th.jpg I just independantly installed UMM and it did nothing. This is the screen with the list of mods/mutators, I have only just recently started playing the game, so I am unaware if this is how everything should look when you have KM installed. Am I missing scroll buttons?




limey98

MUSE!!!!!!

50 XP

22nd May 2007

0 Uploads

460 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

Thats not what the main menu should look like! And I'm not just talking about the Config menu. It should say "Missions" not "Quick Battle". Can you post a complete list of stuff youve installed? Also try a console report (you never know!).




cyranodeventura

I'm too cool to Post

50 XP

30th January 2008

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

Alright, I downloaded KM V1.0 and uninstalled the game and erased the activision folder. I then reinstalled the game, then patched it to 1.1, then added KM, once KM was installed I downloaded Galaxy Charts, and followed the install on that as well. 2005373731055349983_th.jpg Okay, that is weird looking, what the deuce is going on with my game?




086goinfast

NObama

50 XP

7th March 2006

0 Uploads

9,633 Posts

0 Threads

#8 10 years ago

The only way I know of getting this is that you installed the Foundation(via BCMP) before KM but you didn't do that obviously. EDIT: You DID restart after you deleted the Activision folder and installed each item right?




cyranodeventura

I'm too cool to Post

50 XP

30th January 2008

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#9 10 years ago

Yes, i deleted the activision folder. During the wait I reinstalled and deleted again, and it is still the same. I also discovered that if I tabbed over to the list of mutator options I could keep pressing the down button once it was off screen until it stopped beeping and could then move it an equal number back up. My theory is that all the mods work "properly" they are simply obscurred behind the panel and if I scroll and hit enter for each it will work. Or I could try an install again.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#10 10 years ago

if you used the installer program included with galaxy charts did you change the download directory to your BC directory because the default directory is not BC, this may explain why you can't find galaxy charts in the mutator menu as it simply isn't installed to BC




  • 1
  • 2