forcemod problem, please help -1 reply

Please wait...

Bananas

A Guy with a Gun.No, Two guns.

50 XP

31st July 2003

0 Uploads

345 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

Ever since I got ForceMod 2, whenever i try to play jedicouncilGC on a forcemod server, it lets me play for 5 seconds, then it boots me and says CM-bad incline number, or soemthing like that. I would reall like some help with this becase most of the forcemod 2 servers are set in jedicouncilGC, and it sucks if you cant play it.




Bananas

A Guy with a Gun.No, Two guns.

50 XP

31st July 2003

0 Uploads

345 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

By the way, I just found out it says " CM_Inlinemodel: Bad number Every time i try to play forcemod 2 on jedicouncilGC map. PLEASE someone answer, or at least say you dont know, so i know im not being ignored.




Bananas

A Guy with a Gun.No, Two guns.

50 XP

31st July 2003

0 Uploads

345 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

Ok, I mostly know what the problem is, I just dont know how to fix it. I noticed whenver I try to play jedicouncilGC with forcemod 2,all the textures on the doors are very messed up. The second anyone opens any door in the enitire level, I am kicked, even on my own servers. PLEASE someone answer, anyone, all my friends play on that map and I really really want to be able to play with them and i cant with this stupid problem




Phaen

Jedi Merc

50 XP

21st July 2003

0 Uploads

22 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

remove the .pk3 for that map and replace it with a fresh one...in other words...redownload the map. could help