i have poor performance... -1 reply

Please wait...

YO456

I'm too cool to Post

50 XP

7th April 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

when playing mplayer with bots (offline), but works perfect in SP, my sistem is: Athlon XP 1700+ 128 RAM Ge Force 2 MX 64 mb Win ME it worked better with my old voodoo 3!




fallenbythewayside

The Internet ends at GF

50 XP

7th April 2003

0 Uploads

109 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

And?!

I don't see a point being made here. Just some words :uhm: Restate what you mean maybe? I can't help what I can't understand.




YO456

I'm too cool to Post

50 XP

7th April 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

title: i have poor performance what cant you understand? i need help because the game has some freezes and poor performance in MP with bots!




ErDb33rjOgHuRt

I follow teh Moo!

50 XP

19th March 2003

0 Uploads

844 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

Have you installed any mods that have influence on MP??? Do you have DDR or SD ram?? 128 mb might be not enough to support the bots. Is the performance bad when you have lots of bots or is its bad even without bots?? Try to get some more ram its pretty cheap thow ;)




thecorman

I'm too cool to Post

50 XP

7th April 2003

0 Uploads

14 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

I have 128 megs ram and my computer works fine in MP. I have had 30 bots going with a little slower performance so I don't think it's the ram that's your problem. What was your voodoo's megs? I think 64meg is the minimum requirements but I'm not sure (I think voodoo is a video card right?):uhm:. Since I have XP it might be a little differnt but I doubt it is your operating system. I just thought of something. What is your processer?: You didn't say anything about that. That could cause it to slow down I think.




ErDb33rjOgHuRt

I follow teh Moo!

50 XP

19th March 2003

0 Uploads

844 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

LoL dude he said what his processor is, its an Athlon XP 1700+, which runs at 1,4 ghz, right?? i'm not sure of the exact speed. And thats more than enough. Maybe its Windows ME. No offense but it sux ass. i had it,too and it caused some freaky glitches and errors. You might wanna change that!

c-ya

:cya: :beer:




thecorman

I'm too cool to Post

50 XP

7th April 2003

0 Uploads

14 Posts

0 Threads

#7 16 years ago

Ooops, not use to that processor, I am used to hearing celeron and pentium. Ya actually now that i think about it my sister has a laptop and it has ME, she has had problems with internet and every thing for the longest time so I take back that last comment my mistake




EXiT

7o'nine

50 XP

11th April 2002

0 Uploads

2,175 Posts

0 Threads

#8 16 years ago

You could try 'dumbing down' JK2..

cg_simpleitems 1 r_fastsky 1 r_picmip 2 r_lodbias 2

Try running at a lower resolution.. Turn Simple Shaders ON (in the options menu)

There are a ton of tweaks you can do to make JK2 run better.. but these are the basic stuff that should get the game running fine even on a bad computer :P

EXiT




YO456

I'm too cool to Post

50 XP

7th April 2003

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#9 16 years ago

64 mb is the minimun for what? my video card is 64 mb, my old voodoo 3 was 16 and with ALL the same optiones it ran better (many games ran better, and the older ones dont run at all)