Multiplayer problem -1 reply

Please wait...

Devmapall

I drink Tea

50 XP

24th November 2002

0 Uploads

39 Posts

0 Threads

#1 17 years ago

Whenever I try to start an internet multiplayer game (connect to one, not host it) I get this error:

stitched 8 LoD cracks ...loaded 5398 faces, 1217 meshes, 0 trisurfs, 0 flares ---------- Fx System Initialization --------- ----- Fx System Initialization Complete ----- WARNING: reused image gfx/hud/i_icon_medkit with mixed mipmap parm WARNING: reused image gfx/hud/i_icon_medkit with mixed allowPicmip parm WARNING: reused image gfx/hud/i_icon_medkit with mixed glWrapClampMode parm ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) Shutting down OpenGL subsystem ...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success ...deleting GL context: success ...releasing DC: success ...destroying window ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ----------------------- Requested feature was omitted at compile time

This just started recently, I've always been able to play on the internet before. Plz help! :(




RaSiN_HeCk

3...2...1... Lets Jam!

50 XP

14th September 2002

0 Uploads

1,091 Posts

0 Threads

#2 17 years ago

I dunno, have you tried reinstalling? this is new to me




Devmapall

I drink Tea

50 XP

24th November 2002

0 Uploads

39 Posts

0 Threads

#3 17 years ago

well I made a skin and installed it, thats when this started. I got the error, then redid my skin and it worked fine for awhile. Now its doing this again.




Crangbor

Enigma

50 XP

9th July 2003

0 Uploads

33 Posts

0 Threads

#4 17 years ago

try deleting your skin.....




Devmapall

I drink Tea

50 XP

24th November 2002

0 Uploads

39 Posts

0 Threads

#5 17 years ago

I did. Still the error. But its only when I try to join a server...It'll get up to loading 'skins' (you know when connecting it'll say loading map game media skins etc.) and then die showing that error.