Multiplayer Screen of Doom! -1 reply

Please wait...

Zinfendale

I'm too cool to Post

50 XP

18th August 2002

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

I have been playing JK2 for awhile now and I had gotten bored with it after Warcraft3 came out so I uninstalled it. Then when i went back to JK2 and installed it, and now my multiplayer wont work, it loads the console then a white screen comes up. HELP!!!




Yoda's Apprentice

GF makes me horny

50 XP

18th August 2002

0 Uploads

93 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

Describe white screen. completely blank? can you load the console? (Press shift + `) If you can load the console, you may not be totally screwed. but if you can't... A bientot mon copain




jedi knight qin

I'm too cool to Post

50 XP

19th August 2002

0 Uploads

11 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

im having the ame prolblem can you help me too




Zinfendale

I'm too cool to Post

50 XP

18th August 2002

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

ok ive found a solution to my problem, I just got the 1.04 update cause my config files were setup for that. So then it was fixed. Try that it may help




NickdeClaw

Slightly cooler than a n00b

50 XP

16th June 2002

0 Uploads

41 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

every now and then I like going back to 1.03, and whenever I uninstall the game, if I try running MP with the original jk2 version, that white screen just stays there, and when you quit it gives that recursive error thing. so you're right, the problem is with getting a patch. Even though the config files should've been set at 1.04, I don't think it makes a difference whether you get 1.03 or 1.04.

In other words, getting patches 1.03 or 1.04 fixes the problem :D