Saber Lag -1 reply

Please wait...

Shifty

I'm too cool to Post

50 XP

8th July 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Hi. lately when i have been playing jk2 over the lan with my brother, whenever one of us pulls out a lightsaber i lag completly while he dosent. i have 312 ram and a 1ghz proc with a 64mb vid card. i have never had problems before. I was wondering if anyone else ever had this problem and if they know a way to fix it. thanks.




Kensai

Sith Spit

50 XP

7th April 2003

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Could you by chance be running




Shifty

I'm too cool to Post

50 XP

8th July 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

running / jumping / swinging . it lags when its out. by myself its fine, when my brother joins it lags badly. ping jumps to 195 with bad frame loss.




Kensai

Sith Spit

50 XP

7th April 2003

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

Does it happen only when you lan or online too? Could you by chance be running a saber mod, or have more than one saber mod in your base folder? Have you changed any of your game display settings recently? I would go through your settings and also check to see if you have more than one saber mod. And if you haven't already, check to see if it does the same thing online as well. Also what kind of video card is it (Nvidia, ATI, etc.)? Check to see if you have the most updated drivers as well.

You may have tested these though, I am not sure since you did not say whether or not you did. I am only going by what I "think" it may be. Good luck!




Shifty

I'm too cool to Post

50 XP

8th July 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

im running ati all in wonder 8500dv . I will try what you suggested, the only thing is i havent added anything , it just suddenly happend overnight. one day we are fine, next day frame loss. it baffles me to wonder what happend.