Server 1.02 problem -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

asjndanny

I don't spend enough time here

50 XP

1st April 2003

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

So i got dsl,and im trying to get my server on dedicated, then i run it WHAM ,major lag including myself whats wrong here? do i need to set the configurating in advanced or something ,is there anything i can do about this?

:uhoh:




asjndanny

I don't spend enough time here

50 XP

1st April 2003

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

i seem to have posted this thread undeer the wrong subject,sorry but i think someone could still help....




-=TLS=-Lionheart

I don't spend enough time here

50 XP

26th March 2003

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

what is your connection speed? you just can't host when you are on modem or else :fistpunch: . And do you have dedicated server on Internet, and not on LAN?

succes




asjndanny

I don't spend enough time here

50 XP

1st April 2003

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

Im not sure what u mean by connection speed but i create the server on internet so that is not the problem please tell me what u mean connection speed....

thanks for replying




-=TLS=-Lionheart

I don't spend enough time here

50 XP

26th March 2003

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

Ben je niet nederlands? Connection speed is of je met Kabel, Modem of ADSL verbonden bent. Als je modem hebt, probeer het dan maar niet. dat is gewoon te langzaam. If You are English, post back and I will reply in English




asjndanny

I don't spend enough time here

50 XP

1st April 2003

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

ja ik ben nederlands en ik heb adsl dus gebruik ik isdn als verbinding maar dat is verder allemaal goed maar je kunt bij advanced ook nog de maxrate en minimale en maximale pings invoeren weet jij hier wat van?




-=TLS=-Lionheart

I don't spend enough time here

50 XP

26th March 2003

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#7 16 years ago

de Maxrate moet op 0 staan, anders stokt hij hij een bepaald aantal bytes per seconde dat wordt overgebracht. je moet voor het goed zijn de min en max ping ook op 0 zetten. zeker de min ping. Ik weet niet wat voor ADSL je hebt, maar als je zo'n goedkope van rond de €30 p/m heb kan het ook nog wel eens laggen, alleen dat moet niet zijn als je er in je eentje op zit. stel anders de max ping op een honderdje of 6 in. dan zal het moeten lukken. Succes




asjndanny

I don't spend enough time here

50 XP

1st April 2003

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#8 16 years ago

ik zal het proberen,bedankt ik heb trouwens een verbinding van ongeveer 1500kb/s de duurste per maand daar ligt het niet aan ik resaliseer trouwens iets van 200 kbs goedgenoeg dacht ik maar ik denk dat er niets aan te doen is bij 1.03 en 1.04 loopt het soepel,zak wel 1.02 iets zijn.....




Ny0

Guess who's back! Back again!

50 XP

31st March 2003

0 Uploads

2,307 Posts

0 Threads

#9 16 years ago

i could try and help u if u would tell me what u just said in all that...:confused:




asjndanny

I don't spend enough time here

50 XP

1st April 2003

0 Uploads

20 Posts

0 Threads

#10 16 years ago

Sorry Vincent,he requested me to awnser in dutch but heres the problem: Im running a server in 1.02 version but it keeps lagging out,ive got dsl with the fastest rate possible i dont know how to fix it, do i need to cancel my firewal or something ,or do i need to do configure my advanced settings,you know... min ,max ping or the maxrate i dont know anymore if you can help..please do so




  • 1
  • 2