Shaders missing everywhere! -1 reply

Please wait...

RaSiN_HeCk

3...2...1... Lets Jam!

50 XP

14th September 2002

0 Uploads

1,091 Posts

0 Threads

#1 17 years ago

I already reinstalled, so that's not the problem.

when I play JK2 it acts like shaders are missing, or something like that.

The ceiling lights at ffa_bespin are black squares

when someone uses for force power, the stuff you cansee if either not there or turned into gray boxes. like push/pull, the mist around your hands are grey boxes, and lighting or drain, I can't see the lightning or the red lightning. and when people used mind trick I can't see them anymore...oh wait...that's supposed to happen

laser shots are almost invisable, they're missing the red glow, so they're thin white transparant lines, this is annoying cause I can't see where laser fire's coming from. and I can't see disruptor fire at all!

these or the only problems I've noticed so for, and my only guess after reinstalling didn't work is that there's a rotten pk3 messing stuff up.

If anyone knows how to fix this, PLEASE tell me! I was okwiththe grey boxes and not seeing some force powers, but the laser fire missingit's glow is VERY annoying, please help!




$Michiel$

...

50 XP

24th April 2003

0 Uploads

1,252 Posts

0 Threads

#2 17 years ago

I had this too, it turned out te be some pk3 that was messing it up, so try out to find which you installed last and then remove it.




RaSiN_HeCk

3...2...1... Lets Jam!

50 XP

14th September 2002

0 Uploads

1,091 Posts

0 Threads

#3 17 years ago

well, I found the pk3, turned out to be my newest personal skin = /

but when I remove this, stuff in game's fine, but the menu's aren't. There another pk3 or something?




RaSiN_HeCk

3...2...1... Lets Jam!

50 XP

14th September 2002

0 Uploads

1,091 Posts

0 Threads

#4 17 years ago

I was deleting more stuff, and I joined a server with Jedi Academy 1.3 and it was REALLY messed up, and that annoying null poly shader.

you'd think removing stuff would make stuff less troublsome???




$Michiel$

...

50 XP

24th April 2003

0 Uploads

1,252 Posts

0 Threads

#5 17 years ago

I'm not sure what to do, because with me it was gone after deleting one file, but maybe you should empty you base folder of all your downloaded stuff. Or you could try to reinstall now, but as i said im really not sure what to do now.




$Michiel$

...

50 XP

24th April 2003

0 Uploads

1,252 Posts

0 Threads

#6 17 years ago
RaSiN_HeCk

3...2...1... Lets Jam!

50 XP

14th September 2002

0 Uploads

1,091 Posts

0 Threads

#7 17 years ago

oyvey, I deleted all the pk3s (not assets) and it's still messed up! Should uninstall and delete the JK2 folder completely and start from scratch???




Crangbor

Enigma

50 XP

9th July 2003

0 Uploads

33 Posts

0 Threads

#8 17 years ago

that might help... but first theres something else thats worth a try. Still have the original drivers for your graphics card?... Yeah... uninstall your video card and all the drivers that it uses, then reinstall it (add\remove hardware menu, of course) update your drivers if you need to, and try again, if that didnt work, then I'd try starting from scratch. What I did once instead of deleting everything and starting over was uninstall (but leaving all the downloaded stuff in base) and reinstalled into a NEW directory, so it was completely new, made sure that worked fine, then started adding pk3's 3 or 4 at a time, when I found the problem i moved the last few in and out until I found the right one (damn ffa_conundrum, messing up everyone's SP....)