Un-wanted Katana sounds -1 reply

Please wait...

Equate

I'm too cool to Post

50 XP

19th December 2002

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

Ok, this problem really bugs me and taking care of it would greatly take some weight off my shoulders, Il explain. I have installed the katana sword pack, but did completly un-isntall it. I mostly play on jedi-plus servers, and all the sound and everything are fine. But just today when I went to a omnimod server, my saber swung with katana sounds. I just couldnt figure it out. For some reason I think it may have somehting to do with jediplus acting up, or maybe i have the katana sound file in my base folder in a model or map etc.

Anways, in summary, in jediplus, im fine, with regular or ominmod servers, my saber sounds like a katana sword. Also, in regular servers, my saber doesnt show up, it's translucent. I'm almost 100% jediplus has something to do with this, because u can change the color in J++, and i changed it to one, that the server doesnt support, since it doesnt have jediplus.

Alright, thats a lot of info. , if anyone could help me, id be very appreciative, thanks.

-Please ask if you need more info into this situation.




Giz

Massivis Effectivous

116,112 XP

8th May 2002

0 Uploads

9,297 Posts

922 Threads

#2 15 years ago

You would have to check your files one by one and see if you still (Which you obivously do) have the sound files still installed, anmd delete it.

Whenever you are going to add some kinda of modification you should always make a backup copy of you original settings, just for times like this.

I haven't installed this Mod, so I can't really haelp 100%, but I know that if you delete the sound file that is from the mod you should be ok.




Equate

I'm too cool to Post

50 XP

19th December 2002

0 Uploads

4 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

Yes, but this problem only occurs on non-jediplus servers, and i still cant find the sound, what in the world should i do?