Brightness/Contrast Problem -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

x7r@c7

I'm too cool to Post

50 XP

30th April 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#11 16 years ago

yeah , glad i finally found a solution cause i had stopped playing the game for a long time after i installed XP until i strolled into this forum and read exit's post with the fix... let's hope elite force 2 doesn't have this bug or any other bugs for that matter :)




Danny Über Admin

I'm spending a year dead for tax reasons.

275,702 XP

15th December 2002

305 Uploads

22,735 Posts

1,869 Threads

#12 16 years ago
Originally posted by RixStix533 I do have windows XP and I know exactly what you are talking about. I'm not saying that your solution doens't work, I'm just saying that if you play around with the slider for a few seconds it works. EVERYTIME.

ok, now lets trust the expert on this one,;)

heres the case, EF single player on windows XP has 0 problems with brightness EF holomach on Windows XP has brightness issues. the slider will move, but only with lots of clicking at one end of the slider, and the chances of reaching the desiered level is practacly NONE.

there are no updates. compatability mode will not fix the issue.

so, RixStix553, it obviusly works every time in ef SP, but, the only HM solution is those mentioned by EXiT and x7r@c7

So my advice, is take there advice. full stop

_________________________________________ That brings my advice count for today up to 8. how sad am i.


Danny King | Community Manager | GameFront.com



Lindz

Minx

50 XP

10th March 2003

0 Uploads

33 Posts

0 Threads

#13 16 years ago

It seems like everyone who has Windows XP has this problem. I had it too when I put EF on to my windows XP but try it this way

If you don't have autoexec.cfg file create one by doing into notepad and type this out:

r_ignorehwgamma "0" r_overBrightBits "0"

once you have completed this save it as "autoexec.cfg" (including the quotation marks.

File trekker I had a brightness problem with both sp and holomatch because I didn't have and autoexec file but once I created one it was fine.




  • 1
  • 2