open_gl() -1 reply

Please wait...

cheesy_boy

I'm too cool to Post

50 XP

30th April 2003

0 Uploads

7 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

HELP!!!!!!!

I just took 2 hours to download the ef2 demo and now all it can stay is that it cannot open the glw_startopengl() subsystem, please help someone, other the computer gets it! :mad: }>




EXiT

7o'nine

50 XP

11th April 2002

0 Uploads

2,175 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Try installing (or reinstalling) OpenGL http://www.opengl.org/

7




uss lennox

I'm too cool to Post

50 XP

5th May 2003

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

Elite Force II Demo win-x86 Apr 22 2003 ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\PROGRA~1\ACTIVI~1\STARTR~1/base C:\PROGRA~1\ACTIVI~1\STARTR~1\base\pak31.pk3 (196 files) C:\PROGRA~1\ACTIVI~1\STARTR~1\base\pak30.pk3 (207 files) C:\PROGRA~1\ACTIVI~1\STARTR~1\base\pak20.pk3 (1786 files) C:\PROGRA~1\ACTIVI~1\STARTR~1\base\pak17.pk3 (601 files) C:\PROGRA~1\ACTIVI~1\STARTR~1\base\pak16.pk3 (352 files) C:\PROGRA~1\ACTIVI~1\STARTR~1\base\pak15.pk3 (249 files) C:\PROGRA~1\ACTIVI~1\STARTR~1\base\pak10.pk3 (51 files) C:\PROGRA~1\ACTIVI~1\STARTR~1\base\pak0.pk3 (398 files) C:\PROGRA~1\ACTIVI~1\STARTR~1\base\english.pk3 (484 files)

---------------------- execing global/default.cfg execing global/game.cfg Config: logan.cfg couldn't exec global/menu.cfg couldn't exec logan.cfg couldn't exec global/localized.cfg couldn't exec global/autoexec.cfg Unable to read cd key.

------- Input Initialization ------- Initializing DirectInput... Couldn't set DI coop level Falling back to Win32 mouse support... Joystick is not active. ------------------------------------ Loading global strings ----- Client Initialization ----- CPU: Unknown, Frequency: 751 Mhz Physical Memory: 320 mb execing global/slow.cfg execing global/memorymed.cfg ----- Initializing Renderer ---- ----- R_Init ----- Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\System32\opengl32.dll' ): succeeded ...setting mode 3: 640 480 FS ...using colorsbits of 16 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (640x480) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL ----- CL_Shutdown ----- ----------------------- GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

do u think this will help me too




EXiT

7o'nine

50 XP

11th April 2002

0 Uploads

2,175 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

Or.. update your video drivers to make sure they are OpenGL compatible.

Should solve your problem.

7




RixStix533

I don't spend enough time here

50 XP

5th May 2003

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

Yeah...what video card are you using? Try getting the latest drivers if it's an nVidia (geforce) card or ATI (radeon)card. If it's something ati before radeon there's a good chance that it won't work. You might need a new card.