Setup Elite Force 2 Server Help -1 reply

Please wait...

RixStix533

I don't spend enough time here

50 XP

5th May 2003

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

I would like to set up an Elite Force 2 dedicated server...however...I am behind a router. I've tried to set up an EF1 server before using port forwarding, but for some reason it would never show up in the list of Avalible Servers. The same has been true of EF2. I can set up the server, and it works fine because I have given my server IP to a friend who can connect to it, but I can't get it to show up in the list of availible servers. My router is a Netgear RP614 with the latest firmware. Can anyone help?




Shadow2407

I post to get attention

50 XP

19th October 2002

0 Uploads

66 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

I have the same problem i cant get my server to show up on the list. I am using a Motorola SB4200 SURFboard Cable modem. Please help me and RixStix.




-VR

GF Pwns Me!

50 XP

9th August 2002

0 Uploads

44 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

i dunno its just a thought but try port forwarding with the master server, or thier server they keep the server list on, it might help




Shadow2407

I post to get attention

50 XP

19th October 2002

0 Uploads

66 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

Im kinda a dumb ass wot does that mean? Port forwarding? :confused: :confused: :confused:




-VR

GF Pwns Me!

50 XP

9th August 2002

0 Uploads

44 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

you set the port up so any signals coming in from a certain port then the router sends it directly to your pc




RixStix533

I don't spend enough time here

50 XP

5th May 2003

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

I'm pretty sure that I've already port forwarded the master servers. But just in case I was wrong...does anyone know the port? or does anyone have anything else that might be helpful? Thanks...




RixStix533

I don't spend enough time here

50 XP

5th May 2003

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#7 15 years ago

Hello? Anyone out there?




RixStix533

I don't spend enough time here

50 XP

5th May 2003

0 Uploads

28 Posts

0 Threads

#8 15 years ago

this is what it says when I'm trying to connect...

Hitch warning: 9113 msec frame time Resolving ef2master.activision.com ef2master.activision.com resolved to 204.118.135.138:29250 Sending heartbeat to ef2master.activision.com Untokenized Message: getchallenge 1057599306250 SV_GetChallenge: New challenge added : 1159284563 Resolving ef2auth.activision.com ef2auth.activision.com resolved to 204.118.135.138:29252 Untokenized Message: getstatus 1057599306250 Untokenized Message: ipAuthorize 1159284563 unknown Authentication Failed Untokenized Message: getinfo xxx Untokenized Message: getstatus

Untokenized Message: getinfo xxx Untokenized Message: getinfo xxx Untokenized Message: getstatus

Untokenized Message: getstatus Untokenized Message: getinfo xxx Untokenized Message: getinfo xxx Untokenized Message: getinfo xxx Untokenized Message: getinfo xxx Untokenized Message: getinfo xxx Untokenized Message: getinfo xxx Untokenized Message: getinfo xxx Untokenized Message: getinfo xxx




Shadow2407

I post to get attention

50 XP

19th October 2002

0 Uploads

66 Posts

0 Threads

#9 15 years ago

That means your running the server when it says Untokenized Message: getinfo xxx Untokenized Message: getinfo xxx Untokenized Message: getstatus that means your server is running you cant see it on the server list but wait and people will join thats wot happened with me