What am I doing wrong?? :'( -1 reply

Please wait...

chrischs

I'm too cool to Post

50 XP

20th December 2003

0 Uploads

5 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Ive been trying to setup EF II DEdicated Server on linux for the past three days I don't know what else to try....Ive tried everything, please if anyone can help it would be greatly appretiated

root@aogn [/home/gamerser/public_html/chrischs/EFII]# ./linuxef2ded +set net_ip 65.75.179.119:29253 +set dedicated 2 +exec server.cfg Elite Force II 1.10 linux-i386 Oct 17 2003 ----- FS_Startup ----- Current search path: /root/.q3a/base ./base ./base/zzzzzlinuxfix.pk3 (3 files) ./base/ussaquitania.pk3 (7 files) ./base/pak20.pk3 (8193 files) ./base/pak10.pk3 (1468 files) ./base/pak0.pk3 (1064 files) ./base/locpak1.pk3 (13987 files) ./base/eagleeye.pk3 (43 files) ./base/dm_ctf_voy1.pk3 (20 files) ./base/ctf_vor2.pk3 (20 files) ./base/ctf_temple.pk3 (6 files) ./base/ctf_tartirus.pk3 (25 files) ./base/ctf_stairways.pk3 (9 files) ./base/ctf_speeddemon.pk3 (7 files) ./base/ctf_scavbase1.pk3 (5 files) ./base/ctf_gardens.pk3 (35 files) ./base/ctf_faceoff4.pk3 (6 files) ./base/ctf_ent2.pk3 (6 files) ./base/ctf_ent1.pk3 (6 files) ./base/ctf_cygnus.pk3 (7 files) ./base/ctf_bajor.pk3 (194 files) ./base/RPG_Uss_Briant.pk3 (2 files) ./base/FUN_MapPack.pk3 (23 files) ./base/Ctf_Lunacy.pk3 (36 files) ./base/CTF_Technix.pk3 (13 files) ./base/CTF_Japan.pk3 (159 files) ./base/CTF_Hammster_Shuttle.pk3 (7 files)

---------------------- execing global/default.cfg execing global/game.cfg Config: config.cfg execing global/menu.cfg execing config.cfg execing global/localized.cfg execing global/autoexec.cfg execing global/dedicated.cfg Loading global strings Loading viewmodes Loading level defs --- Common Initialization Complete --- Opening IP socket: 65.75.179.119:29253:29253 Hostname: aogn.aogn.net Alias: aogn Alias: new Alias: new Alias: host IP: 65.75.179.110 dedicated is read only. couldn't exec server.cfg




EXiT

7o'nine

50 XP

11th April 2002

0 Uploads

2,175 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

I think you might be better off posting this at the ef.com forums: http://forums.eliteforce.com/index.php?showforum=16 I *think* gameRevolt (one of the admins there) runs an EF2 Linux server.. he might be able to help :)

7




johan8472

I'm too cool to Post

50 XP

8th October 2003

0 Uploads

10 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

I see possibly an error there.... set net_ip should just be the ip, not including the port (I dont think you need to fill in net_ip ... we don't use it, however look at the bottom of that log, the last digit is different of the ip there....if you use it then check your ip.). but set the port with set net_port ....

this is the command line from one of the SFEF EF2 servers....we run it on redhat 9.

screen -A -m -d -S SFEF_EF2_Server ./linuxef2ded +set dedicated 2 +set net_port 29253 +exec disi.cfg

hope that helped...