Winfows XP Problems -1 reply

Please wait...

stenorman2001

I'm too cool to Post

50 XP

27th October 2002

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

I have Elite Force 1.2 and Elite Force Expansion installed on Windows XP. Whenever I try to load Elite Force, the game takes forever to just get to the ACTIVISION logo and then it just stops. Compatibility Mode won't fix it and when I try to load it in safe mode it is terribly sloooooow!!!

I really need help! It worked fine on Windows Me!!

Please, help me!!!!




stiegi

I'm too cool to Post

50 XP

4th February 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Originally posted by stenorman2001 I have Elite Force 1.2 and Elite Force Expansion installed on Windows XP. Whenever I try to load Elite Force, the game takes forever to just get to the ACTIVISION logo and then it just stops. Compatibility Mode won't fix it and when I try to load it in safe mode it is terribly sloooooow!!! I really need help! It worked fine on Windows Me!! Please, help me!!!!

Hello, I had right the same problem. You have to install Service Pack 1 for Windows XP and then you have to intall Windows XP-Hotfix (SP2) Q327979. The Hotfix solved the problems, that some Games couldnĀ“t start. Good luck!




stiegi

I'm too cool to Post

50 XP

4th February 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

Hello, I had right the same problem. You have to install Service Pack 1 for Windows XP and then you have to intall Windows XP-Hotfix (SP2) Q327979. The Hotfix solved the problems, that some Games couldnĀ“t start. Good luck!