Unity Mod -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 12 years ago

I'm not sure whether this is the right forum for the unity mod, but I'm having a problem. When I try to run a single player unity campaign I get a window saying "An unknown error while attempting to connect" when I reach the last loading screen. I've installed all of the patches that came with unity v.5 and so on. Any tips?




faro0485

The forums staffers think I'm Cool

50 XP

29th September 2006

0 Uploads

194 Posts

0 Threads

#2 12 years ago
RompaI'm not sure whether this is the right forum for the unity mod, but I'm having a problem. When I try to run a single player unity campaign I get a window saying "An unknown error while attempting to connect" when I reach the last loading screen. I've installed all of the patches that came with unity v.5 and so on. Any tips?

I'm trying to sort out the messy DefualtLoadOut DefaultCore and ship names and other txt files. Some of the ships mentioned there are missing. Perhaps a cleanup of that will sort out the problem




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 12 years ago

I cannot seem to get the Unity or the Mega mods to work at all. Either I get a complex error message or it just locks up my computer and I have to reboot to get out of it. I have gotten the GAW mod to work but it has an error during the standard play mode in the Klingon section where you cannot compleat the scenerio because the Rikellion station you are supposed to be attacking isn't there. In the NDF mod I get the "cannot connect" error for the standard game but all else seems to be working ok. Any ideas how to fix these errors?