Invisible ... Help! -1 reply

Please wait...

Silver Mobius

Spectre

50 XP

26th March 2003

0 Uploads

192 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

I have the model and have edited all of the necessary inis to make a unit but when it is built it is invisible. I think this is because I don't have a skin for it, but if not, please tell me why.




Silver Mobius

Spectre

50 XP

26th March 2003

0 Uploads

192 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

Bump! Need help...




EvilleJedi

GF makes me horny

50 XP

10th March 2003

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

having no textures makes the uniut show up with a default solid color

check the model in the renegade w3d viewer make sure it exported right

invisible unit means it can't find the file make sure it is named correctly and in the art/w3d folder




Silver Mobius

Spectre

50 XP

26th March 2003

0 Uploads

192 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

I have it in the Art/W3D folder and it exported fine... but it's still invisible. :confused: :confused:




Etherealsilk

Addicted to GF

50 XP

30th March 2003

0 Uploads

244 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

A little of topic, but what program are you guys using to edit, skin and model units for generals? What are you using to edit the *.tga's and *.w3d's?




EvilleJedi

GF makes me horny

50 XP

10th March 2003

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

hmmm the only time I've had the problem was when I didn't have the model named correctly, I don't think there is any restriction on size or poly count either, heh unless it has a 100% transparent texture somehow assigned to it

Using gmax and photoshop 7 with a little 3dsmax 5 and deep paint/deep UV




Silver Mobius

Spectre

50 XP

26th March 2003

0 Uploads

192 Posts

0 Threads

#7 16 years ago

Nevermind, I fixed it. It was named wrong :)