Invisible Unit...... -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Cammy

Mother of Red Dawn Mod

50 XP

16th March 2003

0 Uploads

572 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

Hi there, i and a good friend of mine created a now Model for the Gattling Tank of the Chinese, we got the w3d Models and the dds Files, but always it not shows up in the game, the unit is there, but it's invisible..... where can i find the error for this "little" Problem??? :uhm: Did we something forget??? I don't know it, if anybody can help me.... please respond :confused:




Cammy

Mother of Red Dawn Mod

50 XP

16th March 2003

0 Uploads

572 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

Please Guys..... help me :confused:




arabian

I'm too cool to Post

50 XP

23rd March 2003

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

Put the W3D files in the Art/W3D directory. Put the DDS files in the Art/Textures directory. If the model is above 280 polys it won't show up.




EvilleJedi

GF makes me horny

50 XP

10th March 2003

0 Uploads

85 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

something is probably named wrong, poly count shouldn't be an issue




Silver Mobius

Spectre

50 XP

26th March 2003

0 Uploads

192 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

I had this problem, something was named wrong... that's usually what happens.




Cammy

Mother of Red Dawn Mod

50 XP

16th March 2003

0 Uploads

572 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

I solved the Prob :D the Poly-Count were too high, i reduced it to 194 and tadaa, it worked :D




zortech

I don't spend enough time here

50 XP

26th March 2003

0 Uploads

22 Posts

0 Threads

#7 16 years ago

I dont think, that models with more than 200-300 polys aren't visible! Have you seen the battle-ship, this model has more than 300 polys, or buildings...




Cammy

Mother of Red Dawn Mod

50 XP

16th March 2003

0 Uploads

572 Posts

0 Threads

#8 16 years ago

my last Models had up to 10000 Poly :D they didn't show up, but now it works perfekt :) Perhaps i will post a few of my "Creations" in the next Days here :)




zortech

I don't spend enough time here

50 XP

26th March 2003

0 Uploads

22 Posts

0 Threads

#9 16 years ago

You got your model working, with textures, have you created your model with 3ds max or with gmax? How did you mapped the texture on it with Unwrap UVW?




Cammy

Mother of Red Dawn Mod

50 XP

16th March 2003

0 Uploads

572 Posts

0 Threads

#10 16 years ago

i did it with Gmax/RenX, but with NO Textures, i can't handle this f*ckin Crap with the UV Skinning :confused: Could help me anyone? I followed the Tutorial from cncmatrix.com but i don't get a Material Editor in RenX, don't know why :uhm: It's my first selfmade Model :D Should be a T-80B Tank, cause i'm working on the Game to erase the Chinese and exchange them with the Red Army :smokin:




  • 1
  • 2