need a working world builder -1 reply

Please wait...

CrimsonBronxs

I'm too cool to Post

50 XP

1st March 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

[COLOR=red]Hi can someone tell me where I can get a working version of world builder as the one I have keep crashing I load it up and after about 5 mins nothing has loaded and when I press ctrl+alt+del it says not responding [/COLOR] [COLOR=silver]Any help on loading or a new file to download would help me loads[/COLOR]




ssj678

I'm too cool to Post

50 XP

3rd March 2003

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

[COLOR=red]I HAVE THE SAME PROBLEM BUT I AM GOING TO TRY TO RE INSTALL IT>I FORGOT WERE I GOT THE WORLD BUILDER FILE > IF YOU KNOW were it is PLZ TELL ME[/COLOR]

THZ :furious: :furious: :dropsjar: :confused:




Airraid

I'm too cool to Post

50 XP

4th March 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

Hey the World Builder is in the game...Just re-install the game and the world builder will be there......




CrimsonBronxs

I'm too cool to Post

50 XP

1st March 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

[COLOR=red]I have reinstaled the game 4 times and there must be something wrong with the programe as it still wont work[/COLOR]




Airraid

I'm too cool to Post

50 XP

4th March 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#5 16 years ago

check in the start menu and see if the World builder is there, and if not check wher you installed it....

i have a question...is it that you found the program but it dont work?

you should probley e-mail them and ask what is goin on

here is the tech help site http://westwood.custhelp.com/cgi-bin/westwood.cfg/php/enduser/std_alp.php

if there is anything i can help with i will..




Stunna

I'm too cool to Post

50 XP

14th March 2003

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#6 16 years ago

Yea man, Im haveing the same problem, I have 2 gigs of ram, and it says its using up all of it (Heh I never had a program do that) After a certain period, It locks up my whole pc. (It takes like 10 min to open it.) then its ok for a min or 2, then it locks up. Frustrating b/c I have a good idea for a 3v3 map.

-Stunna




cd477

:/

50 XP

31st January 2003

0 Uploads

188 Posts

0 Threads

#7 16 years ago

I had a problem like this except it gave me an error message. Here is what I did to fix it:

1Go to my documents on your comp and click Command and Conquer Generals Data 2 There is a file called WorldBuilder.ini delete it.

This fixed mine, I have no idea if it will fix yours.




smith_88

I'm too cool to Post

50 XP

6th April 2003

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#8 16 years ago

I had the same trouble but if you load a map e.g. one that has been downloaded then it opens quickly and then if you press file/new you can create your own map.




Locutas

BORG.

50 XP

18th June 2002

0 Uploads

1,327 Posts

0 Threads

#9 15 years ago

have you installed (downloaded) the latest patch?

NOT got one off some site 'cos there are some "Fakes" out there...