Vanguard plz read -1 reply

Please wait...

C'est Moi!

semi-n00b CnC:ZH map/modder

50 XP

6th March 2004

0 Uploads

36 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

hey i followed the instructions to reenable the ICBM from: http://gendev.origin-network.net/page.php?file=/vanguard/icbm but when i place the changed files into "C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI" and start the game, it says: (look @ atattachment) if you can tell me if i did any thing wrong i would appreciate it thanks! oh and i did uninstall all other mods first, and when i took the four ini files out of the folder, the game worked.




Vanguard

Same guy on everyother site.

50 XP

5th May 2003

0 Uploads

544 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

Check World Builder, if that gives you nothing, then look in the Error Log that is located in the ZH Data Directory.




C'est Moi!

semi-n00b CnC:ZH map/modder

50 XP

6th March 2004

0 Uploads

36 Posts

0 Threads

#3 15 years ago
VanguardCheck World Builder, if that gives you nothing, then look in the Error Log that is located in the ZH Data Directory.

Idont understand what you mean by checking the world builder, and i checked the error log and didnt understand it, so can you please explain in more detail, thanks!




TheMirage

The People's Politsayski

50 XP

25th January 2004

0 Uploads

6,624 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

start up the world builder and see if it comes up witha n error too, if it does it should explain at least where the error is in the code. maybe even what it is.




Vanguard

Same guy on everyother site.

50 XP

5th May 2003

0 Uploads

544 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

Indeed, what TheMirage said.