Waiting for 0 Players - game won't start -1 reply

Please wait...

ericclemmons

I'm too cool to Post

50 XP

5th February 2002

0 Uploads

7 Posts

0 Threads

#1 16 years ago

Hey! My server (the AoK server) displays a "Waiting for 0 Players" @ the beginning of each map..By that, i mean, once we change the map, it'll say that message, and it won't ever start, even if the room's full. We have to start_match to start it. However, we won't get that message on that same up, until we change to another map, and the match is stopped, "Waiting for 0 players". . I tried g_minclients to every number from -1 to 8, w/ no results. This problem is messing up our rotation script..(especially since wolf scripting sucks).

Please help :)!

[email]ericclemmons@houston.rr.com[/email]




Whubee

The Internet ends at GF

50 XP

24th April 2002

0 Uploads

101 Posts

0 Threads

#2 16 years ago

Do you have Tourney mode on? There is an option you can set so the round starts when you have the selected number. I'm not really sure if that will help but its worth a try.




ericclemmons

I'm too cool to Post

50 XP

5th February 2002

0 Uploads

7 Posts

0 Threads

#3 16 years ago

Well how do i do it? What's the CMD?

I'll try stuff, but i dunno what the CMDs are...I've looked for Tourney mode , but i can't find nothing relative to it. :(




Whubee

The Internet ends at GF

50 XP

24th April 2002

0 Uploads

101 Posts

0 Threads

#4 16 years ago

When you set up the server go to the advanced option. it is towards the bottom of the list