flashing opening, black flashing ground -1 reply

Please wait...

exitenglish

I'm too cool to Post

50 XP

28th January 2004

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

i just bought C&C generals today and am totally ticked off with all the problems i am having with it. the opening 3d video (the one on the menu screen) is totally screwed up, the buildings and vehicles disappear and reappear in a flashing manner, the ground flashes black on many landscapes, and the game moves VERY SLOW.............................. please help i have an ATI 9200 AGP, 512 mb ram, turned of anti-aliasing, anisotropic filtering is on application preference, have direct x 9.0, WHAT IS THE PROBLEM HERE!:furious:




City4Life

IRVING. R. POINTYSTICK

50 XP

31st January 2004

0 Uploads

1,060 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

WOW, thats bad!




Kaso

GF makes me horny

50 XP

28th July 2003

0 Uploads

77 Posts

0 Threads

#3 14 years ago

*Generic Graphics card answer*

Download Latest Drivers Download Latest Direct X Reinstall game.

If all that fails then you've got a bigish problem




City4Life

IRVING. R. POINTYSTICK

50 XP

31st January 2004

0 Uploads

1,060 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

yeah




Chevalrich

Netherlands Zero Hour

50 XP

6th May 2003

0 Uploads

256 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

Try looking in different posts first man :uhm: oh well:

Try looking at one of my previous posts at: http://www.gamingforums.com/showthread.php?t=107988

latest Generals/Zero Hour patch NVidia drivers / ATI drivers Latest DirectX drivers (you might try and find you latest sound drivers if you don't have SB5.1 or higher)

Good luck