graphics problems with generals -1 reply

Please wait...

Nirad9er

I'm too cool to Post

50 XP

17th June 2003

0 Uploads

1 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

I've been having a graphics problem while playing Generals. I have a FP monitor running the game at 1280 x 960. Im using a geforce fx 5600 with the 44.03 nvidia driver. Some of the units I create from either the barracks or the war factory are basically invisible. All i can see is there shadow. I've tried reinstalling the game. Im also using the latest patch, 1.05. Can anyone help me?




oobootsy1

I want to be like the Admins

50 XP

19th March 2003

0 Uploads

218 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

wow, old video card, get geforce2mx400 like me. its the basic video card for all 3d games. ima get ati radeon 9800 soon tho when i get money




kman

I'm too cool to Post

50 XP

21st July 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

boy some people just dont have a clue!!!!!:rolleyes:




rjrthundergod

ld 50

50 XP

26th June 2003

0 Uploads

55 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

well i have the same problem and im using the gforce fx 5200 which just came out 2 months ago. did the 1.6 patch help? NO!! GLAD IM NOT THE ONLY ONE WITH THE PROBLEM.




rjrthundergod

ld 50

50 XP

26th June 2003

0 Uploads

55 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

I am curious. Is your pc an Emachine?




kman

I'm too cool to Post

50 XP

21st July 2003

0 Uploads

3 Posts

0 Threads

#6 15 years ago

NO I WOULD NEVER BUY THAT TYPE OF JUNK PC !!




chaplain_wu

Slightly cooler than a n00b

50 XP

6th May 2003

0 Uploads

32 Posts

0 Threads

#7 15 years ago

first of all i have GeForce440MX so there :P:P:P::P!!!!111!!!1!!

maybe ur vid card isnt supported by Generals the driver u downloaded may do more harm than good u may hav a rip off vid card