Help Help Help -1 reply

Please wait...

Sovereign50

I'm too cool to Post

50 XP

13th April 2004

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#1 14 years ago

Unhandled Exception! in Version 1.00 Build 435 SFC3.exe caused an EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION in module d3d8.dll at 001B:02A182FD

EAX=00000000 EBX=000003CF ECX=01D95A34 EDX=0147BFE0 ESI=00000400 EDI=01478340 EBP=000003FA ESP=0012FBDC EIP=02A182FD FLG=00010206 CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000

001B:02A182FD (0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000) d3d8.dll

Here is the error i get when i go in to the single player campaine it kicks me out when i except the first mission I hope anyone reading this can help me if so here is my email adress [email="dennisharrison6@hotmail.com"]dennisharrison6@hotmail.com[/email] thanks for your time




BobTheBuilder

Im just chillin!

50 XP

21st January 2004

0 Uploads

119 Posts

0 Threads

#2 14 years ago

if this happened to me.... i would backup the following folders... sfc3/assets/commonsettings,models,specs then i would uninstall, delete everything in the sfc3 folder so that it is copletely empty, then i would reinstall and replace commonsettings, models, and specs with your backups! i dont no if this will work, but if it does, ull have all ur mods and all ull need to do is change the key setup :lookaround: good luck!! :cya:




Sovereign50

I'm too cool to Post

50 XP

13th April 2004

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#3 14 years ago
BobTheBuilderif this happened to me.... i would backup the following folders... sfc3/assets/commonsettings,models,specs then i would uninstall, delete everything in the sfc3 folder so that it is copletely empty, then i would reinstall and replace commonsettings, models, and specs with your backups! i dont no if this will work, but if it does, ull have all ur mods and all ull need to do is change the key setup :lookaround: good luck!! :cya:

I have tried totaly uninstalling the game and reinstalling it does the same thing




Mexmadman

[WITH_TEETH]

50 XP

16th November 2002

0 Uploads

1,264 Posts

0 Threads

#4 14 years ago

Have you tried patching the game ?




Sovereign50

I'm too cool to Post

50 XP

13th April 2004

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#5 14 years ago

Yes i have used the Direct 9 patch but what other patch do i need to use to fix the probem any help is welcome




Mexmadman

[WITH_TEETH]

50 XP

16th November 2002

0 Uploads

1,264 Posts

0 Threads

#6 14 years ago

The latest is the 1.01 Beta patch. It has plenty of fixes in it and it may be your solution.




Sovereign50

I'm too cool to Post

50 XP

13th April 2004

0 Uploads

13 Posts

0 Threads

#7 14 years ago
MexmadmanThe latest is the 1.01 Beta patch. It has plenty of fixes in it and it may be your solution.

Didnt work




z_z_nine

I post to get attention

50 XP

13th May 2003

0 Uploads

57 Posts

0 Threads

#8 14 years ago

Did you remove the DirectX 9 patch before you installed the Beta Patch? I know you can't install the DirectX patch over the Beta Patch (well you can try, but it will break your game); I would think that doing things the other way round might also cause a problem.




FN_lewrbm69

It's Not Easy Being Green

50 XP

10th November 2003

0 Uploads

3,372 Posts

0 Threads

#9 14 years ago

ok if u are haveing a prob an the primary test to see whats wrong are not working sedinsall an reinstall from a fresh copy. that menas deleatign the sfc3 folder