Loading Error... -1 reply

Please wait...

Injectedn2o

I'm too cool to Post

50 XP

18th July 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#1 15 years ago

First, I want to start by saying that I, at one time, DID have this game working... I don't know what caused it to stop...

When trying to start Generals it gets to the "Loading screen" and then crashes back to desktop with a DirectX error... "Please make sure you have DirectX 8.1 or higher installed. Also verify that your video card meets the minimum requirements"

I have downloaded my latest video, sound, directX, internet exoplorer drivers & game patches. I bought a new video card (GeFore 5200 FX AGP) thinking that may solve the problem; Nothing. Tried reformating/reloading multiple times. I have run out of ideas. Does ANYONE have a solution or even a similar problem??

---------------------- System Specs ---------------------- 1000mhz PIII 384Mb RAM Nvidia GeFore 2 32mb AGP(took the new card back) Sound Blaster 512 PCI 34.8 available gigs of space DirectX 9.0a (8.1 did not work either)




SharpShooter2333

Im too poor to have text

50 XP

4th April 2003

0 Uploads

31 Posts

0 Threads

#2 15 years ago

I hed that same problem too. Then it just went away somehow. I dont really know why. Anyway try fooling aroung with the resoultion of ur comp. Maybe it has an effect




mEkImIrMe

Happy to be back

50 XP

8th August 2002

0 Uploads

4,759 Posts

0 Threads

#3 15 years ago

I think it is your CPU but it could always be the video card.




Injectedn2o

I'm too cool to Post

50 XP

18th July 2003

0 Uploads

2 Posts

0 Threads

#4 15 years ago

Any other ideas??

I hope it's not the CPU....




chaplain_wu

Slightly cooler than a n00b

50 XP

6th May 2003

0 Uploads

32 Posts

0 Threads

#5 15 years ago

directx 9.0a hav problems with games.