More XML -.- -1 reply

Please wait...

cammy511

Trying To Map

50 XP

14th July 2008

0 Uploads

203 Posts

0 Threads

#1 9 years ago

so i got the community mod but unlike many i acutally like that little video played in the back in the xml file where is says visible=false what do i put instead of false to make the video show up ?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 9 years ago

true or remove the code sequence (remove visible="")




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 9 years ago

I like the video myself. I think the reason it was removed was because of performance impact of the menus for low end systems. When Legacy was released it was a power hungry monster for the computers of the day. And in some ways it still is esp with the high poly models and high res textures of many of the newer ships.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 9 years ago

You can add code that disables the video for low end users




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 9 years ago

Based on the Graphic setting being set to "Low"?




gdata

Who needs a user title?

50 XP

10th January 2007

0 Uploads

1,588 Posts

0 Threads

#6 9 years ago

Hm, yes I think I noticed something like that when going through some xmls, but I don't remember where exactly it was. Tjoz is going to tell you though, I hope ;)




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#7 9 years ago

I think now I remember seeing it once too.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#8 9 years ago

noPlayOnLowGFX="true"

Knock yourselves out with that bit of code