ACCESS VIOLATION, but only sometimes? -1 reply

Please wait...

Ludwig

Music Energizes Life

50 XP

31st December 2006

0 Uploads

109 Posts

0 Threads

#1 11 years ago

Sorry for the double post, but I realized I put my thread in the wrong chat room. :lol: I've had Legacy for a while. I played through the campaign four times now. But when I started a fifth round, (yeah, I like the story) the first mission won't start. I get that darn ACCESS VIOLATION crap. I tried other missions, and I discovered that some missions worked while others crashed before the loading finished! I only have the community mod version .002 installed.

These are the ones that worked:

The last three missions of Enterprise. The first mission of Kirk. The last mission of Picard.




Sgt-Sniper

Got my tools ready :D

50 XP

4th September 2006

0 Uploads

90 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

please list me your graphics card thanks i should be able to fix




Ludwig

Music Energizes Life

50 XP

31st December 2006

0 Uploads

109 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

It's a NVIDIA Geforce 6600 GT. PCI Expressshim.gifshim.gifMemory Interfaceshim.gif128-bitshim.gifshim.gifMemory Bandwidthshim.gif16.0 GB/sec.shim.gifshim.gifFill Rate (texels/sec.)shim.gif4.0 billionshim.gifshim.gifVertices per Secondshim.gif375 millionshim.gifshim.gifMemory Data Rateshim.gif1000 MHzshim.gifPixels per Clock (peak)shim.gif8shim.gifshim.gifRAMDACsshim.gif400 MHz




Sgt-Sniper

Got my tools ready :D

50 XP

4th September 2006

0 Uploads

90 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

Please go to my stickied forum at the top, it will all be sorted