Spinning and Spinning -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

jhook

I don't spend enough time here

50 XP

1st August 2006

0 Uploads

16 Posts

0 Threads

#11 12 years ago
GRUNT158;3990900By "All in One" i think your downloading The Ultimate Universe mod...LOL try doing a totally fresh install, Legacy has bugs like that...lol *EDIT* Btw, your specs are fine. It's probably just the game :)

Ok, I did a reinstall, but I should do it again. After a fresh Legacy install, do I patch it, or just add the "All in One" Mod.? You help is greatly appreciated.




Rojan

America free and Brave

50 XP

6th August 2003

0 Uploads

210 Posts

0 Threads

#12 12 years ago
jhook;3991745Ok, I did a reinstall, but I should do it again. After a fresh Legacy install, do I patch it, or just add the "All in One" Mod.? You help is greatly appreciated.

you should patch it first.




jhook

I don't spend enough time here

50 XP

1st August 2006

0 Uploads

16 Posts

0 Threads

#13 12 years ago
Rojan;3999201you should patch it first.

Hey Rojan, thanks for the heads up! I should reinstal everything again -

Legacy/Patch 1.01 and 1.02/All in 1 Mod.

It is working good now. After little help here, I did my own investigation and found the issue. Read the following post for details. Thanks again Rojan.




jhook

I don't spend enough time here

50 XP

1st August 2006

0 Uploads

16 Posts

0 Threads

#14 12 years ago

After little help from here, except for Rojan, Borgrule and Grunt 158, I did some experiment and found the problem. It is a hardware interface problem.

The mouse controller is loaded into the game during start up. It does not use windows Direct X interface, rather, it's own interface. Since everything else I play generally uses Windows Direct X interface, I could not understand why the mouse was not responding properly. AH HA! After digging into my own system, I found 2 issues. 1, I had an old PS/2 mouse driver along with my current USB mouse driver active in my device manager, as well as a PS/2 mouse adapter plugged into my computer from a past mouse that was not being used.

Deleted the old mouse driver and removed the PS/2 to USB adapter.

Works perfectly!

I understand that there's not a lot of people who either had this problem or know about how the mouse interface works within the game. I discovered this after continuous trial and error testing, as well as looking into my own system for issues. I would like to make a suggestion that those using a PS/2 mouse, may want to upgrade to a USB mouse. Also, make sure you have only the 1 mouse driver installed (Device Manager).

@Borgrule- You said you had this problem too. I suggest you look at your device manager and see if you have more than 1 mouse driver in there, or if it is a PS/2 mouse driver. If it is, you might consider a new USB mouse.




  • 1
  • 2