Map problems -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

I'm doing fine with Zero Edit now, But, when ever I try to play the edited map, there are no CPs, so I can't spawn, even though there are 6 on the map.




bobfinkl

Tie fighter ace

50 XP

9th May 2008

0 Uploads

867 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

Did you add them to the .lua?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 10 years ago

Yes




bobfinkl

Tie fighter ace

50 XP

9th May 2008

0 Uploads

867 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

Hmm..... I remember this either you have too many cps in the .lua, you made an error while making it, or the cps are underground (all of them). Check these things and then after that take away a cp or 2




kfm946

i drew my avatar. 350zs PWNZ!!

50 XP

4th May 2008

0 Uploads

98 Posts

0 Threads

#5 10 years ago

i've had this same problem...




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 10 years ago

I'm gonna delete and restart. I'm pretty sure I screwed somthing up while trying to fix it, and it wasn't quite how I wanted it.




xXxDimmuBorgir13xXx

heyheyheyheyhey

50 XP

29th April 2008

0 Uploads

101 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

hmm...sometime when I make maps the cps show up and sometime they dont, have have no clue what causes this but, mine only dont show up sometimes when I skin teams ....so I dont know what happened to yours but ya I would just restart and see what happens.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#8 10 years ago

Well, I got it to give me the CPs back, but its the unedited flat map. What am I doing wrong?




bobfinkl

Tie fighter ace

50 XP

9th May 2008

0 Uploads

867 Posts

0 Threads

#9 10 years ago

Just sometimes if you put something incorrect in you .lua it will do that, or if all your cps are underground




xXxDimmuBorgir13xXx

heyheyheyheyhey

50 XP

29th April 2008

0 Uploads

101 Posts

0 Threads

#10 10 years ago

k...did you remember to munge after you did everything in Zero Editor.? in: Bf2modtools/data_***/_build/visualmunge.