A request... -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Kirabaka

Disturbing Element

50 XP

31st March 2007

0 Uploads

72 Posts

0 Threads

#11 11 years ago

Strange. You did copy the entire imp folder from the assets right? And you did chose imp on the dropdown menu when you munged? Can't explain that. Try and replace the original imp (backup first) and see what happens when you start the game.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#12 11 years ago

So basically how do I munge it is the question tho... but I'll try replacing the imp.lvl with the 1kb thing that only seems to have 1 line in it and do I need a map to munge it to?

I also get this when i try munging:

Common\munge PC Files\LucasArts\Star was unexpected at this time. Munging addme.lua...done. Copying files to Battlefront II directory: "C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Battlefront II\GameData" Addon dir exists, continuing... Mod dir "TIS"exists, continuing... Copying addme.script to mod dir...done Copying "mission.lvl" to modDir\data\_LVL_PC\...done Copying "core.lvl" to modDir\data\_LVL_PC\...done Copying "TIS" to modDir\data\_LVL_PC\...done Copying "SIDE" to modDir\data\_LVL_PC\...done Munge process finished

But theres none of that shown except imp.lvl and shell in the folder




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#13 11 years ago

Sigh... I've tryed everything I can't munge any maps I've tested it with rep side, with no sides, with common on and off, it all just creates a map folder that has nothing in it So its basically something like this: ABC/data/_LVL_PC/ then nothing in it




Kirabaka

Disturbing Element

50 XP

31st March 2007

0 Uploads

72 Posts

0 Threads

#14 11 years ago

No idea why that's happening, its allways worked for me. Try playing the map you made with the new imp side and see if it crashes. I cant imagine any actual problem, maybe someone else knows.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#15 11 years ago

Well I've sent you a PM of the only other option I can think of....and I seem to get errors everytime I munge but it only shows for bout 3 secs then disappears and won't show slow enough again useless i make a new world and try to munge




  • 1
  • 2