Barrier.Help! -1 reply

Please wait...

xXxDimmuBorgir13xXx

heyheyheyheyhey

50 XP

29th April 2008

0 Uploads

101 Posts

0 Threads

#1 10 years ago

Hey on the map im working on i have a couple of buildings in front of some cps and whenever the game starts everythings good EXCEPT for that as i play longer the AI gets dumber lol.Im not really sure is im using the barriers right but what im dooing is in ZeroEditor i go into barrier tab thing put a box around the building that i dont want the AI to keep walking into BUT ITS NOT WORKING! i put it in and block everything out so this making the barrier white with all the original settings Ex. Height and Alpha im not sure if i have to change any of this OR if im even using the right thing to block out people. IF any one has any thing will help me PLEASE feel free to do so THANKS!xXxDimmuBorgir13xXx




StarWarsGeek

Melancholic.

50 XP

23rd April 2006

0 Uploads

1,895 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

Try using hubs and hub connections to get them to go around the building.




vampire_lord

GF makes me horny

50 XP

4th February 2008

0 Uploads

98 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

Which layer has the barriers? I would suggest the BASE layer to have the barriers and check them twice, sometimes we put barriers and they seem to be in the right place but you must check them from different angles.




xXxDimmuBorgir13xXx

heyheyheyheyhey

50 XP

29th April 2008

0 Uploads

101 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

Thanks for all you replies:D.......i just used the path's ill try putting the barriers on the base layer too though!:D