ALWAYS exits out of naboo -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

whenever i play the game on naboo on single or multiplayer mode, the game exits out of itself.:( I have a Mobile Intel(R)965 Express Chipset Family graphics card and directx 9.0. i also have vista and i tried getting a new cope and reinstalling it. i have enough memory.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 10 years ago

You have an integrated graphic card. I bet that's the problem. You see, integrated solutions are not good for gaming. While some games may work fine on such solutions, others won't work so good or even won't work at all. You can try updating your graphic drivers. That helps sometimes, but not always. Also, since you're a Vista user, you can do this:

  • right click on .exe file (the one in your Battlefront 2 folder on your hard drive) and choose Properties
  • go to Compatibility tab
  • enable Compatibility mode and set it for Windows XP (Service Pack 2)
  • disable Desktop Composition
  • enable running with Administrative priviledges
  • click OK and try playing the game

This usually solves problems like yours on Vista, so I hope it will work for you too. Good luck.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 10 years ago

I to have an Intel Chipset - Intel(R) 945GM Express Family Chipset. But the only maps that crash my game are two space campaign maps (Coruscant and one other) they crash about halfway through and those are the only SWBF2 maps that have crashed for no reason. I can guarantee you it is your Chipset you could try going to the official Intel website and run the [COLOR=Black]Update Checker [/COLOR]and it'll update to the latest driver version of your Chipset. Also make sure you have all of the in-game graphics settings on the lowest. If you have lighting quality on high or medium I have had multiple crashes due to this being on.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#4 10 years ago

There probably something wrong with the Nabbo file. Maybe you downloaded an addon once and it changed your code? You might have to put it back to normal. The only way, I think to do that is to...yes thats right... the worst thing you can do!...RE-INSTALL!