SWBF Modding Tools: Help Thread -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#11 11 years ago

can anyone help? I changed the odf for the rep_inf_ep3rifleman to the odf for the rep_inf_ep3officer(or somthing like that).then i changed the class parent for the officer from rep_inf_default_officer to rep_inf_default_officer1. rep_inf_default_officer1 is an exact copy of the rep_inf_default_officer exept the weapons are the clone troopers and the point limit was turned down to zero. When i munge and play, it crashes in 5 seconds. Can any body help?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#12 11 years ago

Hi, I´ve a problem with the SWBII ModTools BETA. When I want to make healthrechargedroids or Ammunution droids (wich I found in the data.../Common/odfs folder) and I place them on my world there comes anything like an error, because the picture, wich I see on the monitor , is warped. I must look to another place, where the drois isn´t. Then my picture is normal. BUT when i am placing the vehicle rechargedroid it is all normal... Please help me!!! It will be my first succeeded map. _________________________________________ I am sorry for any mistakes, because i am german with not good english (and i have the english modtools...)

Ok i've solved the problem!




Ali_mac

I love Gaming :)

50 XP

9th June 2005

0 Uploads

86 Posts

0 Threads

#13 11 years ago

Hi I really need some help! I have downloaded binkw32.dll like it said on the site but when i click on the mod tools it comes up with 'The procedure entry point [EMAIL="_BinkDX9SurfaceType@4"]_BinkDX9SurfaceType@4[/EMAIL] could not be located in the dynamic link library binkw32.dll' Can Someone Pleaseee Help me. I really wanna change my clone skins




SlugMantheAlmighty

Aka Snork

50 XP

3rd February 2007

0 Uploads

469 Posts

0 Threads

#14 11 years ago

I would recomend redownloading the mod tools cause yeah... I've never seen that glitch before.




Ali_mac

I love Gaming :)

50 XP

9th June 2005

0 Uploads

86 Posts

0 Threads

#15 11 years ago

Oh No :( that took me 1 hour on my wireless connection OH and do i need a patch becuase i have no patches on my game




Arcane_Penguin

Ex-Filefront Network Staff

50 XP

27th April 2006

0 Uploads

98 Posts

0 Threads

#16 11 years ago

1) your game must be patched 2) move the .dll and the .exe into your swbf II folder




Datarock VIP Member

Resynchronizing with RealitySorry, You're Not a Winner

65,745 XP

18th April 2006

0 Uploads

6,117 Posts

0 Threads

#17 11 years ago

Thread merged with the SWBF Tools Help thread.




Ali_mac

I love Gaming :)

50 XP

9th June 2005

0 Uploads

86 Posts

0 Threads

#18 11 years ago
Arcane_Penguin;37688411) your game must be patched 2) move the .dll and the .exe into your swbf II folder

Patched it and it didnt work copied the BF2_MODTOOLS.exe into it with LecSetup2.dll and binkw32.dll same problem same @4 code




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#19 11 years ago

you must copy binkl.dll (whatever) from your SWBII GameData.

I have something to say to the binkwll...things YOU MUST GO TO YOUR PROGRAMMES/LUCASARTS/STARWARSBATTLEFRONT II/GAMEDATA THERE YOU MUST COPY THE BINKW.dLL THING AND PUT IT IN THE FOLDER WHERE MODTOOLS.EXE ARE BASED!!! hope that helps ^^




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#20 11 years ago

ok heres my problem. I go, I made a map, I run it and it runs fine. so i go and work on it some more and test it and edit some more and so on. well last time i tried testing it the program just ended.... no error messages. just poof.... and the program ended. anyone got any idea whats going on? my map was looking so amazing also. thanks for any help u can give. OH! also if anyone can tell me how to get an atte or a gunship to spawn on land i cant figure that out. ____________________________________________________________________________________________________

lol ok i figured out why it wasnt working... well sorta... i got rid of my tur_bldg_guided_rocket turrets and it started working again... i wish i could have used them:bawl: but whatever:(... i still cant figure out how to get my AT-TEs or the republic gunships to spawn... :bawl: plz help if u can!:bows: