SWBF Modding Tools: Help Thread -1 reply

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#51 7 years ago

i have the DVD version of the game and when i got to run the program it tell me to insert CD 1 what do i do?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#52 7 years ago

hey, i have an issue with starting my new map i know alot on the comp but this is just blowing my mind it says "could not find mission.lvl" what can i do im just sorta lost here cause when i start my map on bf2 it crashes even on bf2_modtools.exe any help i would gladly thank you




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#53 7 years ago

I need some help. I spent most all of my day trying to download and instal a map/mod tool so I could create my own maps for SWBF2. after installing, the first mod/map tool said missing .dll file. I worked on trying to fix that for th majority of the day but gave up. Since then i have downloaded the unsupported version of the tool (ZEROEDITOR) and it would boot up but when i tried to make a map it sad that I didn't have SWBF installed. But I do have it installed, in fact i have BF1 and BF2 installed on my computer. This isue has been causing me problems since 10 this morning. Somebody please give me some help. I just want to create some maps for myself and want a simple tool that works to get the job done. Thank you for the help if you can give me any. Slater77 :(




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#54 7 years ago

Ive got a runtime error by starting zeroeditor. As far as i know, this bug is already known. how can i fix it?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#55 7 years ago

So, I just downloaded and installed the ModTools installer. Installed everything to the Root folder - which worked without problems - but the ModTools folder in the BF2 directory doesn't get filled. Also, if I try to run ModTools anyways, it gives me an error message because of "binkw32.dll" missing, I guess that's related?

Any help?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#56 6 years ago

I've been trying to create a simple side mod for over a month now. I've gone through tutorials to create my mod, no errors ever show up even when the game crashes after running the mod on the basic mod map. Sometimes It loads but as soon as I move my mouse the whole thing crashes again.

3 Letter World name is BDU Side name is BDA Map Name is A Final Try

Please please please please please please help. I've put so much time and effort into this mod and I really want to see it work.

http://www.gamefront.com/files/21575402/SideMod.rar (The file will be removed in 7 days if you don't get to it by then, here's a second link)

Download SideMod.rar for free on uploading.com




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#57 6 years ago

Hello,:) my friend and I are working on creating a mod for the first time and with the help of the many tutorials arround, we've managed to understand at least the basics of Battlefront modding. Since we have both been moddelling with 3dsMAX for a while, we've spent yesterday entirely to find a way to import models from 3dsMAX to Zeroeditor. This, well, failed gloriously. We've tried four different approaches to convert our models; first via the 3dConvertertool from filefront, then via mshExport, then via a MAXscript and last via AutodestSoftimage and the PandemicExporter. From these four, only the second and third idea really worked out. Unfortunately, we've not been able to import our new .msh into Zero-Editor. We've scaled down the mesh (a simple Statue-Prop) to less then 500 polys and we've created a basic .odf to refer to the .msh. Nevertheless ZeroEditor freezes without warning as soon as we try to place the mesh.

Desperate for help^^, Celadiel




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#58 5 years ago

Hello! I have a problem munging a side into my map My side is called JDI like in tutorial... It shows this:

Sides\munge PC munge_side Common PC 0 File(s) copied Done 1 file(s) moved. 1 file(s) moved. 1 file(s) moved. 1 file(s) moved. " "Error (Invalid Parameter): JDI " "Usage: munge [PC|PS2|XBOX] [ ...]

Idk what it means by "(Invalid Parameter)" :uhm: When I play my game my side is not there... I did all required LUA stuff I think Please ask me more detail and let me know if you can help me. :) Also let me know if I need to post my files somewhere so you someone can look at them

Thanks, JoJoMasta




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#59 5 years ago

No Idea sorry :confused: but I hope bumping this topic does! ;)




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#60 4 years ago
TriggerHappyEwok;5187899 Also i can never get my custom textures for the players in game to work, I change the texture to what i want and then i go into the lua and do what needs to be done in there. then i munge the level and go run SWBF2 and it cant get past the first load screen. so i take my mod folder out of the addon folder and it works perfectly. This is all new to me so i dint know what to do.

I have this same problem. (lol old post but...)