Added Ship Not Working, Please Help -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

I tried bringing the Diamond-class cruiser from AGDv3 into my FoC mod, but for some reason it's not showing-up anywhere. I added it to the Gamobjectfiles.xml and Starbases_underworld.xml and I checked the Hardpoints.xml, so I figure the problem is in the unit's xml file. The problem also is not related to the tag. If anyone could point out any error or left out code it would be appreciated.

<?xml version="1.0"?> TEXT_UNIT_DIAMOND_CORVETTE TIE_Fighter Y-Wing TIE_Bomber Victory_Destroyer Venator MC75 1 Diamond_Corvette.ALO 255, 255, 255, 255 0.9991.20.2204000800450010260040073.20.7 Space Corvette 00.25 .04 .04 Armor_Tartan Shield_Corvette1.5Yes300-3035.01.50.1UnderworldNoNo4000002Underworld_Shipyard corvette3yesno010811350135018Yes8 DUMMY_STARSHIP, SELECTABLE, POWERED, SHIELDED ABILITY_COUNTDOWN, SIMPLE_SPACE_LOCOMOTOR, TARGETING, REVEAL, HIDE_WHEN_FOGGED, UNIT_AI, ASTEROID_FIELD_DAMAGE, DAMAGE_TRACKING, ION_STUN_EFFECT, NEBULA1200.01000.0YesLarge_Explosion_Space No Damage_Normal, Tartan_Patrol_Cruiser_Death_CloneLarge_Damage_Space< /Asteroid_Damage_Hit_Particles> Diamond_04, Diamond_05, Diamond_03, Diamond_02, Diamond_07, Diamond_06 Corvette | AntiFighter | AntiBomber DIAMOND_CORVETTE.TGADiamond_Corvette.ALO9000 0 045yesTrueUnit_Nebulon_Moving_Engine_ LoopRHD_Build_VehicleRHD_Unit_CanceledUnit_Complete_Battle_Droi dUnit_Select_Battle_DroidUnit_Move_Battle_DroidUnit_Fleet_Move_Battle_Droid< /SFXEvent_Fleet_Move> Unit_Attack_Battle_DroidUnit_Guard_Battle_Droid CIS_Space_Nebula CIS_Space_Nebula SFX_Asteroid_Detonation CIS_Space_Dead Yes Yes1.01.0750.00.0400.05.0CorvetteTEXT_TOOLTIP_DIAMOND_CORVETTE TEXT_ENCYCLOPEDIA_CLASS_CORVETTE 225011509Tactical_Units2




home352

Master of Corruption

50 XP

13th January 2008

0 Uploads

93 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

Did you try setting the Tech Level to 1 instead of 0? I find most units I try to add to the Consortium must have 1 to work correctly.




DarthArbiter

-_-_-

50 XP

21st June 2006

0 Uploads

323 Posts

0 Threads

#3 10 years ago

These two lines will probably cause problems, there shouldn't be spaces: Unit_Fleet_Move_Battle_Droi d< /SFXEvent_Fleet_Move>

Large_Damage_Spac e< /Asteroid_Damage_Hit_Particles>




T3h Piti

Where is this.

50 XP

9th March 2007

0 Uploads

3,087 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

Could be how filefront posted it arbiter :uhm:




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 10 years ago

home352;4197985Did you try setting the Tech Level to 1 instead of 0? I find most units I try to add to the Consortium must have 1 to work correctly. [/quote]

That did not fix the problem.

[quote=DarthArbiter;4198029]These two lines will probably cause problems, there shouldn't be spaces: Unit_Fleet_Move_Battle_Droi d< /SFXEvent_Fleet_Move>

Large_Damage_Spac e< /Asteroid_Damage_Hit_Particles>

Like Oddslayer said, it's just the way it posted. According to XmlPad, there are no technical errors.

I also cannot seem to get the original TIE Fighter to be buildable in GC or skirmish, either, and wonder if that too is experiencing the same problem.




home352

Master of Corruption

50 XP

13th January 2008

0 Uploads

93 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

Hm.... well, all I can say is double-check that DIAMOND_CORVETTE.TGA is in the MT_COMMANDBAR.tga file. If it's in there, then I have no idea what's wrong.




Sidious Invader

Dark Lord Of The Sith

50 XP

9th January 2007

0 Uploads

853 Posts

0 Threads

#7 10 years ago

Where are you putting your files? Which folders? I really don't see a problem with your code.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#8 10 years ago
home352;4198200Hm.... well, all I can say is double-check that DIAMOND_CORVETTE.TGA is in the MT_COMMANDBAR.tga file. If it's in there, then I have no idea what's wrong.

Yes, the icon is properly in place. And the unit's xml file is where it should be -- under XML under Data.




Vaders_legion

NO U

50 XP

17th December 2005

0 Uploads

1,006 Posts

0 Threads

#9 10 years ago

What xml did you put the model in? If its in its own seperate xml be sure to add it to gameobjectfiles.xml




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#10 10 years ago

yes it has its own xml file, and yes it's entered into the Gamobjectfiles.xml (something I previously said)




  • 1
  • 2