Big problem with MT_COMMANDBAR.MTD, have you seen it? -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 11 years ago

I had one FOC MT_COMMANDBAR.MTD with one MT_COMMANDBAR.tga 32MB file and I created one 16MB file because some people told that some video cards can not load 32MB file.

The problem started when I put on my computer the new 16mb file, it runs well but when I tried as always add a new icon with MTDEditor-1.1, game does not load the new icon. Some days ago I had the same problem with one new unit and I could load the icon next from 1000 changes on icon but I do not know remember what I made on it and now I need help because...........

When I load the old 32MB file.........game do not load well the game icons as if I delete the MT_COMMANDBAR.tga And if I try create a new MT_COMMANDBAR.MTD with a new MT_COMMANDBAR.TGA happens the same.

What can I make with it?




Kalo Shin

AoSW Joint Leader

50 XP

25th August 2006

0 Uploads

2,053 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

So...You're trying to make a new Command Bar? I'm somewhat confused.




Darth_Windu

RotC Creator

50 XP

3rd September 2007

0 Uploads

1,194 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

Yeah I'm baffled as well. Why are you trying to create a new file?




aj1304

AotC 2iC/Lead Coder

50 XP

11th August 2006

0 Uploads

131 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

it appears (correct me if im wrong) that he was using the 16MB mtd commandbar on his computer and added a new icon but it does not appear ingame and it seems that the game is having problems with the 32mb commandbar and working off a fresh copy/new commandbar is not working as it is having the same problem... i think...

well, if the icons not showing up chances are that either something happened with the mtd editor where it was not saved or it was but not to where it should have gone BUT chances are that the problem is an xml coding issue.

Nomada, you may need to reword it so that it makes more sense but i think its something along the lines of above... sorry i cant be more help at this time.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 11 years ago

Sorry by my English but all you know that I´m not English.

Step by step.

-I had one commandbar running on the mod, a 32MG TGA commandbar. I could add many of new icons on it without problems.

-Somepeople told me that they do not see the icons. Other people told me that the problem is the 32MB commandbar and they told me how I must make one new CB.

-I make it, I tested it on game. It runs.

-But when I try add new icon on it...........I do not see it on game.

-When I try again put the old 32MB CB, game does not load well the icons.

-And happen the same when I try make a new CB. I can only play with the first 16MB CB that I made.

Solution if there are one?




aj1304

AotC 2iC/Lead Coder

50 XP

11th August 2006

0 Uploads

131 Posts

0 Threads

#6 11 years ago

like i said, it could be a problem with using the mtd editor like not loading the right one, saving to wrong location or icon not properly added/named or it could be an xml problem such as wrong name or not listed. ive had problems where the game and editor dont show the cb correctly but never had problems adding to a new command bar. it could also be that maybe the mtd editor or whatever program you are using has been somehow corrupted? idk much as to what could be causing it.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#7 11 years ago

I have tested with a old version from the mod and happens the same.

But I tried the mod with 32CB on secondary installation from game and it does not happen. I will try reinstall game, probably I have some bad.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#8 11 years ago

All fixed, I do know the exact problem but I reinstall all the main files from game and now 32CB is running and most important I see all the new icons.

Problem? probably a corrupt file or some hidden.




T3h Piti

Where is this.

50 XP

9th March 2007

0 Uploads

3,087 Posts

0 Threads

#9 11 years ago

weird that it was a corrupted file,

btw nomada, vives en España?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#10 11 years ago

Yes I live on Spain.




  • 1
  • 2