Corruption Problems. -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 10 years ago

I have a problem with Empire at War: Forces of Corruption: For some reason the defilers stopped corrupting planets. They just sit on planets and occasionally attack planets with an attack force. The only corrupted planets are the ones that the Zann Consortium already have. Any ideas why they stopped?




Yanxa

Dark Lord of the Cheese

50 XP

25th March 2008

0 Uploads

187 Posts

0 Threads

#2 10 years ago

You should be thankful for it!




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#3 10 years ago
Yanxa;4807957You should be thankful for it!

True, true, but it seems weird for them to sit there and not do anything. They used to corrupt like crazy and blow things up.




Yanxa

Dark Lord of the Cheese

50 XP

25th March 2008

0 Uploads

187 Posts

0 Threads

#4 10 years ago

Hmm. Did you download any mods?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#5 10 years ago

Yeah, I downloaded z3r0x's FoC Addon, 3.5 but those defilers were working then too.




Yanxa

Dark Lord of the Cheese

50 XP

25th March 2008

0 Uploads

187 Posts

0 Threads

#6 10 years ago

Hmmm. Did you make any modifications to the base game at all?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#7 10 years ago

Not too much aside from making the AI build more powerful capital ships. Other than that, not too much.




Yanxa

Dark Lord of the Cheese

50 XP

25th March 2008

0 Uploads

187 Posts

0 Threads

#8 10 years ago

Hmmmm. Maybe you accidently tripped something there. Try going over the code again.




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#9 10 years ago

Yeah, I'll try that. Do you know if the Defilers have a special .lua script?




Garcia17

"Enemies go boom, sir?"

50 XP

26th February 2008

0 Uploads

225 Posts

0 Threads

#10 10 years ago

u can always try uninstalling and reinstalling the game and the same thing with the mods




  • 1
  • 2