Damage Linked Turrets??!! -1 reply

Please wait...

No1Gamer

GF makes me horny

50 XP

22nd April 2010

0 Uploads

90 Posts

0 Threads

#11 9 years ago

i know that problem. its appering when u attack the root of the model. like when u have a ion cannon hardpoint but put a dmg projectile on it. but i also have the mod and the files and i couldnt find the problem. i suggest u do as D3matt says and code new hardpoints.




Starkiller2356

SW Force Unleashed 2!!

50 XP

16th April 2010

0 Uploads

281 Posts

0 Threads

#12 9 years ago

Ok, I have found a replacement model to replace it with here http://empireatwar.filefront.com/file/Republic_Dreadnought_Battlecruiser;68120

I will try coding new hardpoints. With the new model to replace it if it doesn't work could I attach the turrets from the dreadnought in ROTM (the 4 on the side that fire dual turbolasers) to the new model?? Thanks




D3matt

I take what n0e says way too seriously

27,515 XP

20th November 2007

0 Uploads

2,554 Posts

1 Threads

#13 9 years ago
No1Gamer;5355257i know that problem. its appering when u attack the root of the model. like when u have a ion cannon hardpoint but put a dmg projectile on it. but i also have the mod and the files and i couldnt find the problem. i suggest u do as D3matt says and code new hardpoints.

The root of which model, the turret or the ship?




No1Gamer

GF makes me horny

50 XP

22nd April 2010

0 Uploads

90 Posts

0 Threads

#14 9 years ago

i think the ship. but maybe both. so the root of the turret is connected with the root of the model.




D3matt

I take what n0e says way too seriously

27,515 XP

20th November 2007

0 Uploads

2,554 Posts

1 Threads

#15 9 years ago

So it's a model issue then?

I'm sorry I can't be more helpful, these types of things are tough to figure out when you're not actually looking at the unit itself.




No1Gamer

GF makes me horny

50 XP

22nd April 2010

0 Uploads

90 Posts

0 Threads

#16 9 years ago

i dont know. maybe its a model issue maybe not. i really dont know but the codes are all fine. so what other could it be?




Starkiller2356

SW Force Unleashed 2!!

50 XP

16th April 2010

0 Uploads

281 Posts

0 Threads

#17 9 years ago

Do you want me to show you the bones on the model through the .alo viewer? I can post it for you to see. Thanks




D3matt

I take what n0e says way too seriously

27,515 XP

20th November 2007

0 Uploads

2,554 Posts

1 Threads

#18 9 years ago

Sure, might as well.




Starkiller2356

SW Force Unleashed 2!!

50 XP

16th April 2010

0 Uploads

281 Posts

0 Threads

#19 9 years ago

Ok, here are the bones of the model. I took off the electricity effect and rigged for Phoenix Rising bones so you could see the others. Thanks

Imageshack - boneswithouthardpoints.png

Imageshack - fronthardpoints.png

Imageshack - turrethardpoints.png

(wouldn't let me put these photos as attachments:confused:, I got an error, so I just uploaded them to this website)




D3matt

I take what n0e says way too seriously

27,515 XP

20th November 2007

0 Uploads

2,554 Posts

1 Threads

#20 9 years ago

The first thing I notice is that every bone is connected to the root. All the other models I've seen connect bones in a branching tree form, with the turrets having their gun and damage bones coming off of them. That's probably why it's not working right.

EDIT: Also I can confirm that the one you linked above works perfectly.