Eclipse on the side of the screen(Imperial Benefits mod problem) -1 reply

  • 1
  • 2

Please wait...

Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#1 11 years ago

I use Imperial Benefits (V3.0) , the Eclipse and Executor have problem,when out of jump,the Eclipse or Executor seems occupy very big place,and other SD are on the side of the screen. but the vedar's Executor(original SSD) is normal.other SD are all around it. I think maybe some preferences make this problem,but i can't find it. anyone can help me? thank u.




bja_2006

Gamertag: Rialbz

50 XP

3rd December 2006

0 Uploads

373 Posts

0 Threads

#2 11 years ago

In English please.




The_Sith_Lord

Supreme Emperor of the Galaxy

50 XP

24th May 2006

0 Uploads

1,095 Posts

0 Threads

#3 11 years ago

Sorry guy I can't understand which is the problem. The SSD Executor and the Eclipse are in the same fleet?




Valgarochi

Let's go find Carmine...

50 XP

16th February 2007

0 Uploads

1,324 Posts

0 Threads

#4 11 years ago

I think the problem is like in original EAW, when a SSD was modded in, The whole fleet spread out more. I think hes saying that this happens when eclipse and Executor are in the same fleet and hyper in together. Please say if im right, or correct me...




nason

thats me

50 XP

3rd September 2006

0 Uploads

734 Posts

0 Threads

#5 11 years ago

he is saying that when a fleet is accompaning the Executor or the eclipes the fleet is forced to be very spred out and not together, pretty much like in ramdom positions (If you do not get what i mean play CIS and build an ssd with a big fleet and you will see what i mean)




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#6 11 years ago

sorry for my poor english,nason is right,I modify Space_Tactical_Unit_Cap to 99,if a big fleet including the Executor or the eclipes will be spread out,all ships are on the edge of screen,not together.but vader's Executor is normal with other ships.the mod Executor is abnormal. I try [COLOR=black]z3r0x's FoC Addon[/COLOR],his eclipes is normal,I copy his eclipes's words to my Spaceunitscapital.xml.it does not work. hope u can understand what I mean,sorry again,and thank u all very much.




The_Sith_Lord

Supreme Emperor of the Galaxy

50 XP

24th May 2006

0 Uploads

1,095 Posts

0 Threads

#7 11 years ago

You are trying to insert the ESSD, right? Could you post a pic of the fleet it's giving you the problem, so that we have a visual element?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#8 11 years ago

vader's SSD,normal,all ships together. eclipes,units is 70/99,but all ship is spread out 20070523_411642a33a88333bfc07NkCbYeacgRT0.jpg




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#9 11 years ago

20070523_878d61c03fc15f6f0f37klw8XpnzL3ma.jpg20070523_421eaaf35912edf530f13L6tDYMHaRQP.jpg




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#10 11 years ago

20070523_421eaaf35912edf530f13L6tDYMHaRQP.jpg




  • 1
  • 2