I must be missing something.... -1 reply

Please wait...

Darklightr87

Doc Awesome

50 XP

21st July 2006

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#1 12 years ago

Ok, I spliced a eta-2 mod into my fighters and squadrons XML files, but whenever I try to use them, ten fighters show up in one squad and the two others are already in system and in another unit.......any idea why?




swfan654

IA2&DE Coder and Rigger

50 XP

9th June 2006

0 Uploads

1,027 Posts

0 Threads

#2 12 years ago

It happened to me before, just lower how many units are in the squadron and it should work.




Darklightr87

Doc Awesome

50 XP

21st July 2006

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#3 12 years ago

But the reason I modded it was to get 12 units.......




swfan654

IA2&DE Coder and Rigger

50 XP

9th June 2006

0 Uploads

1,027 Posts

0 Threads

#4 12 years ago

well, thats why theres only probably ten in the mod you got it from.

or you could maybe add a 12 line to it and se if that works if it doesnt have one already.




Dfeeds

...

50 XP

16th March 2006

0 Uploads

485 Posts

0 Threads

#5 12 years ago

you have to change the * in spaceunitsfighters.xml to 12 and change the * to 12 as well if the number in the max_squad_size says anything under 12 then you will ahave 2 different squadrons, lets say it said 6, then there would be 2 squads of 6 eta-2 starfighters




Darklightr87

Doc Awesome

50 XP

21st July 2006

0 Uploads

15 Posts

0 Threads

#6 12 years ago

I've done all that. I have every squadron except that one behaving properly with 12 units. I thought maybe there was another tag that I had missed....

EDIT: Nevermind, I found the issue.




DragonShadow

shady dragon-person

50 XP

16th April 2006

0 Uploads

444 Posts

0 Threads

#7 12 years ago

What was the issue? I've had many problems with this...