Map Ed gone wild -1 reply

Please wait...

Sadim-Al-Bouncer

shaken - not stirred

50 XP

9th June 2009

0 Uploads

8,262 Posts

0 Threads

#1 9 years ago

For some reason no objects appear in my map editor anymore, only some small purple circle. I don't knowwhat caused this and any help would be appreciated. HELP! BYE!!! :cya:




Mobius13

aka Mobby!

50 XP

18th February 2009

0 Uploads

776 Posts

0 Threads

#2 9 years ago
Mr.Bouncer;4953686For some reason no objects appear in my map editor anymore, only some small purple circle. I don't knowwhat caused this and any help would be appreciated. HELP! BYE!!! :cya:

make sure you havent deleted the Models.meg file




Sadim-Al-Bouncer

shaken - not stirred

50 XP

9th June 2009

0 Uploads

8,262 Posts

0 Threads

#3 9 years ago

I haven't deleted anything and I have yodens prop pack in my xml but it worked fine before...




nason

thats me

50 XP

3rd September 2006

0 Uploads

734 Posts

0 Threads

#4 9 years ago

when you installed it did you put it in the right place? sometimes that can screw things up




NCC1017spock

I take what n0e says way too seriously

50 XP

25th April 2007

0 Uploads

3,558 Posts

0 Threads

#5 9 years ago

There are certin models that don't show up on mine too, but it seems when I click to place the units I couldn't see, they were under the map....odd eh?




Sadim-Al-Bouncer

shaken - not stirred

50 XP

9th June 2009

0 Uploads

8,262 Posts

0 Threads

#6 9 years ago

I discovered the problem; turns out somehow all my gamedata had been deleted (no idea how that happened) but reinstalling fixed it :)