Need help with Audio -1 reply

Please wait...

IceBite

Vahki Commander Epsilon-4

50 XP

30th July 2008

0 Uploads

140 Posts

0 Threads

#1 6 years ago

I've managed to fix several problems with my Space Hero Unit, the Mistsworn Charge, but I have one final problem to fix: the audio for the ship (selecting it, ordering it to move, etc). I can't get it to work. I'm trying to use dialogue I extracted from cutscenes from Final Fantasy XII (Where the hero unit characters came from), but I can't figure out how to add the dialogue into the game. Can anyone help?




Guest

I didn't make it!

0 XP

 
#2 6 years ago

Hooray! I think I can help this. At the moment, I don't have access to my XML files, so I won't go into specifics with folder paths and things, but I am pretty sure they need to be .wav or .mp3 files. (Just do both for now) When I can I'll have a look at my XMLs and be able to explain everything else. (BTW, are you going to release this as a public mod. I'm looking forward to seeing the results of your work - and the results of you persisting with following my sometimes vague instructions)




IceBite

Vahki Commander Epsilon-4

50 XP

30th July 2008

0 Uploads

140 Posts

0 Threads

#3 6 years ago

I'll think about releasing it...haven't released my own mods since the UNSC Ship Collection for Star Trek Armada II...

BTW, I have them as WAV files, and I looked at the toehr sound files, they're also WAV.




Admiral Ace

Fleet Admiral

50 XP

18th September 2009

0 Uploads

220 Posts

0 Threads

#4 6 years ago

Whatever the location of the folders for the audio files are, you need to list them in the XML code. So they should look something like this. Preset_URData\Audio\Lando\Lando_Select1.wav Data\Audio\Lando\Lando_Select2.wav Data\Audio\Lando\Lando_Select3.wav Data\Audio\Lando\Lando_Select4.wav Data\Audio\Lando\Lando_Select5.wav Yes Yes Unit_Lando Minus the Lando stuff.




IceBite

Vahki Commander Epsilon-4

50 XP

30th July 2008

0 Uploads

140 Posts

0 Threads

#5 6 years ago

Adding the directory stuff may help...I'll try it... AND IT WORKED!!! THE AUDIO NOW WORKS!!! Now, all I need to do is make the ground unit...but first, I need ground units to use... As for this thread: CLOSED!!!!!